Дълго време тя се славеше като една от топ психоложките

...
Дълго време тя се славеше като една от топ психоложките
Коментари Харесай

Страшна драма застигна Маги на Слави: Той й предлага помощ, тя му отказва!

Дълго време тя се славеше като една от топ психоложките у нас, имаше личен канал в мрежата, лично предаване даже, а малките екрани не спираха да я канят като посетител... Уви, за жал това от дълго време към този момент е в предишното, а огромната обич на Слави Трифонов е с провалена кариера.

Да, сещате се, че приказваме за Маги Ангелова - единствената жена, получила обществено любовно пояснение от Дългия и то пред цялостен стадион хора. Магдалена Ангелова се радваше, че е уважавана и търсена в фамилната и клинична логика на психиката, само че кой знае за какво... банкрутира. Никой не я търси от дълго време, тя е спряла и канала си, поради неплатения домейн, който очевидно й идва доста на разноските.

Нещо повече - от известно време насам тя е почнала естествена работа като осигурителен сътрудник и е на заплата. Маги била зарязана и от мъжа си Елисавет Ъков преди няколко години, което в допълнение усложнило обстановката.

Разбира се, Слави Трифонов мигновено й предложил помощ и я поканил на работа в неговата телевизия, разкриха близки до Ангелова. Тя обаче отказала. Не е ясно за какво го е направила, само че била безапелационна, че избира да се отдръпна и да се оправя със лични сили в новата си служба.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Маги на Слави Слави Трифонов Маги Ангелова психоложка Дългия Елисавет Ъков Магдалена Ангелова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР