Дълга змия изкара акъла на жителите на Ямбол. Влечугото изпълзяло

...
Дълга змия изкара акъла на жителите на Ямбол. Влечугото изпълзяло
Коментари Харесай

Змия изпълзя в Ямбол, изкара акъла на местните СНИМКА

Дълга змия изкара акъла на жителите на Ямбол. Влечугото изпълзяло пред жилищен блок на ул. " Златен рог ", а разходката му бързо е снимана. Не закъснява и шерването на фрагмента във Фейсбук, където се радва на мощен интерес.

Случката е снимана през вчерашния ден. Змията е много дълга и по всяка възможност е смок - безвреден тип, чиито представители не са отровни и хапват мишки.

Много от жителите на града са ужасени от появяването му, само че за други проблем няма. Не липсват солени смешки със страха на хората, само че и забавно предложение. Жена желае змията за домакински любим, в случай че някой успее да я улови.

Други жители пробват да убедят останалите, че представителите на типа извършват своята роля в екосистемата, а суматохата е нелепа.

Вижте мненията на ямболии:

" За един смок фотоси вършат и настъпва адска суматоха. Добре, че нямаме мамби, кобри или мокани като анаконди и питони, че всичките фотографи към National Geographic щяха да станат ", написа Красен Ч.

" Всеки втори написа " смут ". Същото би споделила и змията за нас. Това животно държи в равновесие екосистемата. Хайде да помислим, по какъв начин до преди 80 години около Тунджа е била територията на този тип змии и по какъв начин в този момент там има квартали на Ямбол. Нормално е те към момента да живеят там. Освен това вие избирате, да имате мишки в блока или един е подобен другар ", прибавя Иг.И.

" Може и да не е рискова,но се апелирам да не я срещам. Ужасни са ", прибавя Миглена А.

" Човекоядна е внимавайте! Най-много си пада да яде глупави хора... С майтапа до тук, това е смок, обикновено да се пръкне лятото въпреки всичко " Златен рог " е хем до края на града хем до реката! И да знаете ток го е боязън повече от колкото вас, а вие сте доста страхливи ", прибавя не без подигравка Иван Я.

" Да бе, не е ужасно то да го види някво лапе отново тогава ще ви запитвам ", разяснява Тошко С.

" Ако някой ми я хване, желая я за домакински любим. И въобще не се майтапя ", счита Нина Н.

Тази година змии се трансфораха в чести посетители из българските градове, а появяването им ефективно се следи в обществените мрежи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР