Далеч от родния Бургас ще бъде Мария Бакалова по време

...
Далеч от родния Бургас ще бъде Мария Бакалова по време
Коментари Харесай

Бакалова коледува далеч от мама и тате

Далеч от родния Бургас ще бъде Мария Бакалова по време на коледните празници. Актрисата, чийто живот славата прекатурна през тази година, още веднъж няма да има опция да прекара дните към Коледа с родителите си.

Въпреки че Мария е извънредно близка с майка си Румяна и татко си Вълчо, филмовите планове я попречват да се прибере в Бургас. Това ще е втора поредна Коледа надалеч от фамилията, което не тормози младата актриса. Тя е наясно, че кариерата, която гради сполучливо в Холивуд, изисква жертви. Именно това да бъде надалеч от най-близките си е най-голямата жертва, която Мария прави в името на това да бъде паралелно до звезди като Глен Клоуз и Оливия Коулман .

25-годишната номинирана за „ Оскар “ българка разгласи, че неин дом към Коледа и Нова година ще бъде първокласно жилище в Лос Анджелис. През последната година Бакалова обиколи десетки градове освен в Съединени американски щати, само че и в Европа. Дали актрисата е направила крачка да се откри в Меката на филмовата промишленост, или просто гостува на другари, остава мистерия, написа „ България Днес “.

Едно е несъмнено – Мария е най-влиятелната българска звезда съгласно изданието Forbes. И като такава тя скоро няма да се завърне в родината. Проектите, които я чакат през 2022 година, са няколко, а най-значимият от тях е премиерата на дебюта й като продуцент във кино лентата The Honeymoon. Лентата е снимана в Рим и Венеция, а като се изключи че продуцент Мария изиграва и основната роля.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР