Далас Маверикс записа четвърта поредна победа в НБА след успех

...
Далас Маверикс записа четвърта поредна победа в НБА след успех
Коментари Харесай

Лука Дончич отново блесна за Далас, Порзингис с първи мач през сезона

Далас Маверикс записа четвърта поредна победа в НБА след триумф като посетител над Шарлът Хорнетс със 104:93.

Кристапс Порзингис направи своя дебют в сезон 2021-21 и оказа помощ на своя тим да завоюва. Латвицът пропусна първите девет мача от новото състезание, защото се възстановяваше от интервенция на коляното. Дългоочакваното му завръщане мина съгласно упованията, като Далас с лекост надви над младия тим на Хорнетс, посредством частично на 16-те точки за 21 минути игра на Порзингис.

Kristaps' first bucket of the season: a DEEP

Fitting.
— NBA (@NBA) Въпреки положителните изяви на Порзингис, още веднъж Лука Дончич отрадна шоуто за Далас, завършвайки с 34 точки, 13 битки и девет асистенции.

Дончич, които е любимец на букмейкърите да завоюва тазгодишната премия за “Най-полезен играч” в Лигата, има приблизително по 29.5 точки, 12,5 битки и 10.3 през декември, без признаци за закъснение на темпото.

Luka Magic does it again

His 34-point, 13-rebound outing propels him to the top of Wednesday's leaderboard!
— NBA Fantasy (@NBAFantasy) Рик Карлайл пък стана 16-ият треньор в историята на НБА с 800 или повече победи в кариерата си.

Маверикс бяха в много сакат състав, като липсваха петима техни основни играчи, в това число титулярите Джош Ричардсън и Макси Клебър. Тим Хардауей-младши вкара 18 точки при завръщането си в стартовия състав, а най-резултатен бе Тери Розие с 18, до момента в който Пи Джей Уошингтън и Гордън Хейуърд приключиха с по 16.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР