Даже ми е много драго в Асеновград, че отидоха и

...
Даже ми е много драго в Асеновград, че отидоха и
Коментари Харесай

Само Часове След Изборите: Бойко Борисов С Камък На Сърцето Прочете Тежката Присъда На Цветанов!

Даже ми е доста драго в Асеновград, че отидоха и Радев и Корнелия - събраха се вкупом и ги бихме с 1000 и недостатък гласа повече. При директно присъединяване на президента против нас в интерес на Българска социалистическа партия. Благодаря на хората, че не се подведоха по тая завист, ненавист и всичко останало ", сподели водачът на ГЕРБ във връзка резултатите от европейските избори.

" Очевидно е, че беше мощно пресилена ролята на Цветанов и този залп против него - да отстрелят флагмана, тъй че без него надали не ще завоюват изборите. Видяхте, изтеглих го обратно, структурите си работят ", сподели още Борисов.

Преди изборите шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветанов Цветанов, който беше в центъра на абсурда с евтините парцели, купени от ръководещите, беше заставен да се отдръпна от Народното събрание, а Борисов загатна, че ориста му в партията ще зависят от представянето на партията на вота за Европарламент. Самият Цветанов, който водеше дейна предизборна акция и самичък я отразяваше във фейсбук профила си, реагира в мрежата едвам малко преди среднощ. " Благодаря от сърце на всички структури на ГЕРБ за мощната мотивация и добре свършената работа! " написа той.

" Евродепутатите са ни в пъти, в съсловия по-добри от тези от другата страна. Те изобщо една европейска тематика не подвигнаха. Тези момчета и девойки демонстрираха подготвеност, познание и можене и са все младежи ", сподели още Борисов.

Той уточни, че от резултатите досега вижда, че в огромните градове ГЕРБ продължава да е първа политическа мощ измежду на-младите, измежду хората в дейна възраст, работещите. " В чужбина също можем да създадем малко повече за българите и то в областта на образованието. С Горанов приказвах да създадем повече за българите там и по-специално за образованието ", приключи Борисов.

Премиерът ревизира в Габрово построяването на обходния път в града.

" Това е величествен план освен за града, само че и за Северна България, тъй като ще реализира връзката към бъдещия тунел под Шипка и отвесната връзка Русе - Велико Търново, част от трансевропейския кулоар номер 9 ", написа Борисов в персоналния си профил във Facebook и сподели фотоси оттова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР