DACIA анонсира подробности за версиите 2024 година на Sandero, Sandero

...
DACIA анонсира подробности за версиите 2024 година на Sandero, Sandero
Коментари Харесай

DACIA освежава Sandero, Sandero Stepway, Jogger и Logan за 2024 година

DACIA анонсира детайлности за версиите 2024 година на Sandero, Sandero Stepway, Jogger и Logan, които дават обещание да предложат на потребителите още по-добри параметри, многообразие и технологичност.

От Dacia споделят, че огромна част от измененията при колите, които ще бъдат налични за поръчка от април тази година, са факт вследствие на GSR II (Global Safety Regulation) общоприетото съоръжение, с което би трябвало да разполагат всички нови коли в Европа от юли тази година. В оборудването на колите са включени редица системи за повишение на сигурността и предварителната защита на пътни произшествия, включително " черна кутия ", преподготовка за консолидиране на алкохолен имобилайзер, система за различаване на пътните знаци с уведомяване, система за предизвестие при несъзнателно напускането на пътното платно, система за задържане на автомобила в очертанията на платното, заден паркинг помощник, датчици за светлина и дъжд, и други.

Успоредно с горните нововъведения, продуктовата гама на Dacia получава и редица стилистични такива, включително нови цветови контрастни осъществявания, джанти, прагове на вратите, решения за образуване на товарното поделение и други.

Jogger HYBRID 140 получава напълно нов 7-инчов инструментален панел, който дебютира при новото потомство на Duster, както и нова функционалност E-SAVE, която дава опция на лидера да резервира до към 70% от заряда на батерията за употреба на по-късен стадий от пътуването си.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР