Да завладеете мъж Рак не е лесна задача Представителите на зодия

...
Да завладеете мъж Рак не е лесна задача
Представителите на зодия
Коментари Харесай

Как да спечелите мъж Рак и да го задържите завинаги

Да завладеете мъж Рак не е лесна задача

Представителите на зодия Рак са много потайни хора. Много мъчно може да се разберете, че са влюбени. Раците обичат, когато самодейността идва от колегата, и са способни да изразят усеща единствено в отговор на нещо, което другият е заявил или посочил.

Мъж Рак – какви дами харесва

За да се харесате на мъж Рак, би трябвало да си припомните всички женски средства и трикове за съблазняване – стрелкане с очи, олизване на устни, допиране на косата. Те обичат такива знаци. Представителите на този знак няма незабавно да упорстват за тясна връзка, само че гледат на всичко това на драго сърце.

И лека-полека се влюбват. Много постоянно, точно заради своята мистериозност, Раците страдат от несподелена обич. Следователно задачата на дамата е да притегли вниманието на Рака благодарение на съблазнителни трикове и по-късно да откри причина за по-близко запознанство и опознаване.

Раците са доста горди и не търпят отвод. Ето за какво те не бързат да изразят възприятията си. Дори и да имате благополучен брак с представител на тази зодия, не би трябвало да очаквате бурна демонстрация на страсти.

Раците обичат да бъдат оценени и уважавани като мъже. Следователно, откакто прояви самодейност за по-близка връзка, дамата би трябвало да избледнее на назад във времето.

Ако Раците схванат, че избраницата им е заинтригувана, те ще стартират да работят – да превземат и очароват

И те ще бъдат доста признателни, в случай че една жена им разреши да покажат най-хубавите си качества: да помоли за помощ при ремонт на кола, да я заведе вкъщи късно вечер и така нататък В процеса на връзка те се пробват да стартират диалог, в който да изяснят, че демонстрират интерес към момичето или дамата.

Раците ценят доста прочувственото другарство. Интересува ги даже повече от физическата непосредственост. Ако едно момиче успее да се сприятели с Рак, той към този момент е съвсем влюбен в нея. Остава тя по всевъзможен начин да го предизвика към по-откровено другарство. Колкото по-често излива душата си, толкоз повече ще се влюбва мъжът от зодия Рак. Затова Раците доста ценят представителите на земните знаци – Козирог, Телец, Дева.

Те са в положение да усещат фините трептения и сигурно ще обезпечат на Раците нужната духовна поддръжка. Освен това земните знаци са задоволително солидни и уверени в себе си, с цел да не се опасяват да поемат самодейността в общуването. Те са подготвени да съблазняват и превземат, без да се опасяват, че мъжът ще ги отхвърли. И постоянно са задоволително упорити, което се харесва на срамежливите водни знаци.

Как да разберете, че мъжът Рак е влюбен

Влюбеният мъж Рак не се разграничава доста от оня, който не е влюбен. Освен това е спокоен, рационален и не прави непредвидени дейности. Само погледът го разкрива. Той гледа избраницата си дълго време. Езикът на тялото също го издава, пробва се и да бъде в близост по-често.

Влюбеният мъж Рак е доста ревностен, само че не го демонстрира. Той не споделя непосредствено, че е сърдит или смутен, само че се пробва да попречи на обекта на своята обич да поддържа връзка с някой съперник. В същото време мъжът Рак е доста обезпокоен, че момичето му обръща внимание на другите. И може даже да се раздели с него без забележима причина, под напора на страстите.

И всичко това, тъй като Раците в действителност ценят хора, които са им „ сродни души “ и даже елементарното приятелското другарство с представители на противоположния пол се възприема като изменничество. Те считат, че са предадени и излъгани и не желаят да продължат такава връзка.

Влюбеният мъж Рак не упорства за полови връзки, до момента в който дамата не е подготвена за това

Той доста тънко усеща всяка смяна в настроението и в случай че му се стори, че тя е „ на друга вълна “, афектирана или даже просто постепенно реагира, той неотложно се „ пренавива “ и по-късно не се връща към по-откровено ухажване дълго време.

Ето за какво, в случай че партньорката не желае да отсрочва първия секс за преди сватбата, тя би трябвало ясно да покаже на Рака, че въобще няма нищо срещу, или даже да поеме самодейността и да съблазни обичания си.

Влюбеният Рак не приказва за възприятията си, само че в това време се пробва да бъде покрай обекта на своята обич. Той не изисква признателност, той просто се пробва да бъде постоянно в обсега и да е поддръжка в сложна обстановка.

Мъж Рак – по какъв начин да изграждате връзки

Мъжете Рак въобще не са женкари. Но тяхната свенливост и тайнственост притеглят дамите. Следователно, към тях постоянно има доста последователки. Но това не би трябвало да разстройва партньорката. Раците са много непрекъснати и ценят духовния комфорт, който намират в двойката с приятелката си. Като цяло са моногамни и не биха изневерили ей по този начин, за спорта.

Не са склонни към опити и търсят положително за положителното, което са сторили

Следователно, до момента в който мъжът Рак търси и намира топлота, той ще бъде там. Но незабавно щом почувства, че взаимното съгласие е изчезнало, ще тръгне да търси нов „ отдушник “. И няма да се втурне незабавно да се трансформира. Ще търси другар, с който може да води откровени диалози и да бъде себе си.

Ето за какво, с цел да бъдат харесвани девойките от представител на този знак, би трябвало да се интересуват от това, което е в сърцето му. Той на драго сърце ще показа своя опит, ще опише по какъв начин стоят нещата в работата, какви връзки има с сътрудниците си, какви страсти е изпитал, до момента в който е гледал филм и така нататък

В същото време Раците са доста дружелюбни и постоянно ще поддържат партньорката си, в случай че изиска. Тя не би трябвало да се срами да показва страстите си, мъжът Рак ще одобри и елементарни даже видимо безпричинни сълзи. Той няма да се обиди, в случай че тя изиска да бъде оставена на мира и постоянно ще се притече на помощ, в случай че има потребност от поддръжка.

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР