Да загърбим егото си и да осмислим третия мандат като

...
Да загърбим егото си и да осмислим третия мандат като
Коментари Харесай

Ива Митева: Най-много шанс за успех с третия мандат има ДБ, приемаме премиерът да е от ПП

Да загърбим егото си и да осмислим третия мандат като наш общ мандат, който и да го получи – такава позиция изрази пред бТВ депутатката от " ИТН " Ива Митева.

Тя разяснява, че мандатът би трябвало да отиде при партията, която би осигурила най-широка поддръжка, и че Демократична България е политическата мощ, даваща поръчка за най-голяма консолидация.

Според Митева е можело първият мандат да бъде сбъднат. От Има Такъв Народ са желали да беседват с Асен Василев, само че не са ги поканили.

Тя означи, че заложените в управническата стратегия цели са общи и биха я подкрепили

„ Трябва да преодолеем егото си, всички приказваме за това примирение, а не го виждам, би трябвало да изоставим суетата си, страстите си “, сподели още Митева.

„ Казваме, че ще изчегъртваме, а работим по остарелия метод, даже по-зле “, добави тя.

По думите на Ива Митева, отстъпвайки от премиерската номинация, Кирил Петков е направил крачка обратно и същото трябав да създадат и другите водачи. Тя отхвърли обвиняванията, че Слави Трифонов подхожда тоталитарно. Депутатката уточни, че той изслушва експертните отзиви и не се меси в решенията на парламентарната група.

Митева съобщи, че не има вяра в искреността на мненията на отцепниците, защото от тях „ няма и един, който да не е желал някакъв пост “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР