Да видим кои са по-малко известните, но полезни услуги на

...
Да видим кои са по-малко известните, но полезни услуги на
Коментари Харесай

Полезни google услуги, които вероятно не знаете

Да забележим кои са по-малко известните, само че потребни услуги на търсачката:

Гугъл Body


Проектът Гугъл Body  е зашеметяваща визуализация на човешкото тяло, която може да бъде скъпа както за студенти по медицина, по този начин и за всички любознателни хора. С помощта на тази услуга можем да пътешестваме през човешкото тяло, започвайки от външната структура, и да навлизаме все по-дълбоко и по-дълбоко до най-малките капиляри на кръвоносната система и нервните окончания.

 

Гугъл Person Finder


Гугъл Person Finder е основан като средство да се даде опция на хората да осъщетвят връзка с другари и родственици след естествени и филантропични рецесии. Проектът е създаден след офанзивата против Световния търговски център през 2001 година и е част от една по-широка система за антикризисни реакции от Гугъл.

 

Гугъл Cultural Institute


Ето нещо за феновете на изкуството и културата. Този план дава опция за запознаване с хиляди експонати и сбирки от музеи и архиви от цялостен ​​свят. Като част от задачата си по образуване на международната информация Гугъл е направила скъпа галерия на съкровищата от международната просвета, които могат да се посетят от всеки в интернет.

 

Music Timeline


Може и да не е най-сложният план на компанията от техническа позиция, само че от позиция на визуализацията Music Timeline е просто страховит. Тук ще видите известността на музикални, съпоставяне един с различен, от 1950 година насам. Освен това, можете да се запознаете с имената на най-популярните реализатори в разнообразни години и с техните албуми.

 

Гугъл Trends


Искате ли да разберете кои са най-популярните трендове на нашето време? Искате ли да се съпостави известността на другите марки, артикули и актьори? Тогава несъмнено би трябвало да отбележите тази услуга във вашите отметки, тъй като тя знае повече от доста други.

 

Гугъл Helpouts


Последната google услуга в този преглед има за цел да помогне на хората да получат препоръки и съвещания от специалисти в съответната област. Гугъл Helpouts предлага видео уроци по тематики като изкуство и музика, компютри и електроника, кулинария и здраве. Все отново, коства си да се означи, че доста от тях са платени.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР