Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия

...
Да видим Брад Пит и Джордж Клуни заедно на големия
Коментари Харесай

Ултиматумът на Брад Пит и Джордж Клуни

Да забележим Брад Пит и Джордж Клуни дружно на огромния екран си е същинско наслаждение, което се надяваме скоро още веднъж да изпитаме. Поне такива са проектите...

В последното си изявление за „ Дедлайн” Клуни призна, че с сътрудника му са се съгласили дa получат по-нисък хонорар за присъединяване си в иден филм, единствено и единствено той да стигне и до кината.

Филмът ще бъде продукция на „ Епъл студиос”, а звездите от " Бандата на Оушън " непринудено се отхвърлят от част от хонорара си и подписват договорите при експлицитното изискване искащите да могат да ги гледат и в киносалоните, а освен в стрийминг платформата Apple+.



Клуни признава още, че филмът с него и Брад Пит най-вероятно ще бъде трилър и ще бъде написан и режисиран от Джон Уотс, който стои и зад " Спайдърмен: Няма път към дома ", трансформирал се в същински шлагер предходната година. Освен това за кино лентата е имало " съществено наддаване " от над 10 студия, което „ Епъл” в последна сметка са спечелили.



И за Брад, и за Джордж явно е значимо да видят какъв интерес би предизвикал новият филм с тяхно присъединяване освен в света на стрийминг платформите, само че и в бокс офиса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР