Да ти предстои рожден ден е едно от най-вълнуващите неща.

...
Да ти предстои рожден ден е едно от най-вълнуващите неща.
Коментари Харесай

11 страхотни идеи за 16-и рожден ден

Да ти следва рожден ден е едно от най-вълнуващите неща. Това важи изключително доста, в случай че става въпрос за някоя по-специална годишнина. Младежите, навършващи 16, към този момент се считат за огромни и са подготвени за провокациите на живота. Самата организация за сходен рожден ден обаче е доста особена. Трябва да внимавате, тъй като 16 е деликатна възраст, която не е нито подобаваща за детско празненство, нито към момента младежите могат да вървят свободно по питейни заведения и нощни заведения.

Погрижете се да планирате празненство, което да сътвори незабравими мемоари за рожденика и приятелите му. Има безпределно доста хрумвания за празненства за рожден ден, тематики, действия и украшения, които да създадат събитието незабравимо. Прегърнете неповторимите усети и странности на вашия младеж, като включите завладяващи тематики. Отпразнувайте хаоса и смеха, които идват с организирането на занимателен рожден ден, като създадете моменти, които вашият младеж ще цени вечно.

Подгответе се за премеждие, изпълнено със смях, обич и мемоари, които ще ви създадат най-яките родители в квартала и ще ви завоюват съществени точки пред вашия младеж.

Предлагаме ви няколко много положителни хрумвания за организация на 16-ия рожден ден на вашето пораснало към този момент дете:

Спортен шампионат

Организирайте състезателен шампионат с обичаните му игри като футбол, баскетбол или даже епична игра на волейбол в задния двор. Създайте тимове, проведете другарски надпревари и връчете медали или титли на спечелилите. Това ще сътвори огромни страсти, тъй като всеки ще желае да завоюва. Не забравяйте, че може да има ядосани, контузени и ядосани. Това обаче бързо отминава и ще прекарате страховит рожден ден.

Ден на приключенията навън

Ако рожденикът ви обича природата, планирайте ден, изпълнен с авантюристичен действия като походи, скално катерене, втурване с въже или даже трогателен пейнтбол мач. Повечето деца в днешно време са непрекъснато пред телефоните и разнообразни други устройства. Оставете ги и покажете нещо, което ще запомнят.

 рожден ден

Маратон на видеоигрите

Превърнете всекидневната си в парадайс за геймърите с няколко игрови конзоли, комфортни места за сядане и доста закуски. Позволете на рожденика и приятелите му да се отдадат на маратон на видеоигрите, състоящ се от обичаните им игри за няколко играчи и другарски надпревари.

Състезания с картинг

Пренесете празненството на писта за картинг и оставете момчетата да изпитат тръпката от високоскоростните надпревари. Те могат да се състезават между тях за най-бърза обиколка и да честват с гала на подиума. Това ще бъде желан рожден ден, тъй като те ще се почувстват като водачи от Формула 1.

Водни игри навън

Ако детето ви чества рожден ден през лятото, то това е мечтаното развлечение. Водните игри навън са превъзходен метод хората да се забавляват и разхлаждат през горещите летни дни. Вълнуващите хрумвания за игри с вода включват скачане в басейна, пердах с водни балони, надуваеми пързалки, борби с водни револвери и още доста други. Погрижете се за сигурността, като осигурите контрол от страна на възрастните и се уверите, че зоната е свободна от рискове.

 рожден ден 2

Направи си самичък барбекю

Ако търсите нещо необикновено за празнуването на 16-ия рожден ден на детето си, запалете скарата и организирайте барбекю. Оставете първенеца и приятелите му да покажат уменията си за печене на скара, като подготвят обичаните си бургери, хотдог и вкусни гарнитури.

Битка с лазерни револвери

Няма дете, което да не обича револверите за игра. Един рожден ден може да събере всички мечти за военни игри на лазерна сцена. Заведете децата на такова място и се подгответе за адреналинова борба със светлини и тактика. Разделете ги на тимове и ги оставете да се състезават един против различен във вълнуваща сесия по лазерен таг.

Изживяване с автомобилни надпревари

Ако вашият младеж е почитател на бързите коли, изненадайте го с прекарване на автомобилни надпревари. Резервирайте посещаване на локална писта, където той може да се вози на спортни коли под професионално управление. Това ще направи този рожден ден паметен.

Пикник навън

Планирайте обаятелен пикник навън в хубав парк или градина. Украсете го с феерични светлини, поставете уютни одеяла и възглавници и сервирайте вкусна разядка от храни с пръсти, сандвичи и сладки изкушения.

 рожден ден

Парти с фешън ревю

Ако имате момиче, позволете на рожденичката и нейните приятелки да покажат стила си с блестящо фешън ревю по случай сладките шестнадесет години. Подгответе подиум, осигурете селекция от съвременни облекла и аксесоари и ги насърчете да покажат своите качества. Така този рожден ден ще остане вечно в спомените им.

Плажно празненство

Ако имате щастието да живеете наоколо до плаж, планирайте празненство на плажна тема. Организирайте игри като плажен волейбол и надпревари за пясъчни крепости и се разхладете с потапяне в океана или помислете за празненство в басейна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР