Да свири на пиано на лодка, пред Бъкингамския дворец, дори

...
Да свири на пиано на лодка, пред Бъкингамския дворец, дори
Коментари Харесай

Човекът, който свири на пиано под вода

Да свири на пиано на лодка, пред Бъкингамския замък, даже в балон с парещ въздух - всичко това са достижения на индивида, на който му се отдава да свири все на странни места.

Той се споделя Джо Дженкинс и има YouTube канал с над 4.15 милиона клиенти. В последното му видео можем да го забележим по какъв начин свири мелодията от кино лентата на Disney  " Малката нимфа " под вода. Изглежда, че Джо много се гордее с достижението си, защото по думите му подготовката му е лишила цели две години и в този момент твърди, че е първият човек в света, свирил на пиано под вода.

Той споделя, че каскадата е била " огромно предизвикателство ", изключително логистично и във връзка с здравето и сигурността му. Както и бихме предположили, Джо Дженкинс е носил цялостна екипировка за гмуркане, а пианото му, потопено напълно във водата, е било напълно работещо, написа BBC.

В изявление пред BBC Radio Bristol той признава, че е направил видеото откакто му е било отправено предизвикателство, което най-сетне е извършил.

Джо Дженкинс не е бързал, защото въпреки всичко е желал да се увери, че ще съблюдава всички правила за сигурност, ще защищити здравето си и ще се гмурне по-спокойно. Освен това е държал, естествено, пианото също да е несъмнено, че ще работи под вода.

Ютюбърът споделя, че в този момент инструментът е " извънредно смутен " и " необикновено ръждясал " и макар че в този момент е в склад, към момента си работи. Накрая той не пропуща да се пошегува, че ще е занимателно идващото му осъществяване да е на песента " Rocket Man " на Елтън Джон до момента в който е в космоса.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР