Да свърши ретроградният Меркурий, тогава ще обявим кандидата си за

...
Да свърши ретроградният Меркурий, тогава ще обявим кандидата си за
Коментари Харесай

Борисов: Ще обявим кандидата ни за кмет след ретроградния Меркурий

„ Да свърши ретроградният Меркурий, тогава ще обявим претендента си за кмет. “

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на въпрос в Народното събрание по кое време партията ще показа номинацията си за кмет на София.

На уточняващия въпрос по кое време въпреки всичко ще стане това, Борисов добави:

„ До дни “.

Всъщност явлението, познато от астрологията като „ назадничав Меркурий “, завършва през днешния ден. То стартира на 24 август и съгласно мнозина се свързва със суеверието, че носи със себе си отрицателни последствия и събития.

Според астролозите обаче е нещо като „ изправителен изпит “ - шанс да изправим нещо, което не е вървяло добре до момента.

За финален път Борисов се базира на „ ретроградния Меркурий “ през 2016 година, когато отхвърли да разисква обща кандидатура за президент с „ Реформаторския блок “, до момента в който явлението не завърши.

Най-вероятната кандидатура на ГЕРБ за кмет на София е ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев. От известно време се спряга и името на парламентарния началник Росен Желязков. Въпреки слуховете, че ГЕРБ може да не поддържа личен претендент, актуалната столична кметица Йорданка Фандъкова преди дни разгласи, че партията ще има своя лична, мощна номинация за поста.

Според поръчката претендентът ще бъде " квалифициран човек, който схваща от София, който схваща от политика, който не е попаднал инцидентно на някаква позиция " -  Георгиев и Желязков дават отговор на това определение. Вторият беше секретар на Столичната община до момента в който Борисов беше кмет.

Като слух за номинация се завъртя и името на неуспелия кандидат-премиер на ГЕРБ Николай Габровски.

Партийни източници настояват, че Борисов ще разгласи претендента за кмет на 17 септември - празника на Вяра, Надежда и Любов, който е Ден на София.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР