Да спите и в същото време да домакинствате – коя

...
Да спите и в същото време да домакинствате – коя
Коментари Харесай

Домакинстване по време на сън

Да спите и в това време да домакинствате – коя жена не мечтае за това? Китайката Сю от град Юхан в провинция Хубей, не мечтае за това, защото това е действителният й живот.

Четиридесет и шест годишната жена пере облекла, когато има припадък на лунатизъм. Тя върви насън не по-малко от 10 пъти в годината и всякога чисти, пере и подрежда.

Когато се разсъни на идната заран, тя не помни нищо и постоянно благодари на мъжа си, че цяла нощ е домакинствал, с цел да я анулира. Мъжът й е поставил огромни катинари, с които заключва къщата нощем, с цел да не отиде брачната половинка му да пере при съседите.

Над два % от жителите на планетата вървят насън. Над двадесет и пет % от лунатиците стават жертва на контузии след нощните си похождения.

 Домакинстване по време на сън

Понякога те падат от прозорци, като неправилно ги одобряват за порти. Деветнадесетгодишният Джонатан Патек от общежитието на Чикагския университет е паднал от четвъртия етаж по този метод.

Много е рисково лунатик да има достъп до ключ за кола, тъй като е допустимо да катастрофира, защото макар че може да кара, той няма да има нужните реакции.

Лунатиците обожават да вървят по ръбовете на покриви. Важно е обаче да не извикате името им, тъй като тогава се стряскат, разсънват се и вероятността да паднат е стопроцентова.

Някои лунатици изминават десетки километри, когато са в положение на лунатичен сън. Много постоянно децата вървят насън, само че с възрастта това отминава.

Лунатизмът се появява поради характерни промени на някои гени. Активацията на тези гени провокира положение, близо до парализа на нервната система, което пречи на хората да се разсънят.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР