Да спечелиш лесно пари с помощта на Българския енергиен холдинг

...
Да спечелиш лесно пари с помощта на Българския енергиен холдинг
Коментари Харесай

Нова измама: Мошеници обещават бързи печалби от името на БЕХ

Да спечелиш елементарно пари благодарение на Българския енергиен холдинг (БЕХ) . За такава лъжлива скица алармираха фенове на bTV.

От холдинга и енергийното министерство предизвестяват, че не стоят зад атрактивните оферти за бързи облаги.

Най-лошото, което съществува като риск, е шерването на номера на дебитна или кредитна карта, разяснява специалистът по киберсигурност Любомир Тулев

На уеб страницата се показва, че БЕХ е разрешил на жителите да търгуват с естествени запаси. С въвеждане на персонални данни и превод на пари в сметка се дава късмет да се получат големи облаги, споделя Боян Петков.

Ако вложите 500 лева, ще спечелите 11 570 за цялостен месец благодарение на БЕХ. След тракване на линка за въвеждане на данни се отваря друга страница, на която желаят да се попълнят данни и се допуска, че се желае да се направи превод, аз подобен превод не съм правил, защото съм бил жилнат от друга компания по сходна скица “, изяснява още мъжът.

Снимка: bTV

„ Във връзка с голям брой подадени сигнали по отношение на зачестили изявления в интернет пространството и обществените мрежи, посредством които се цели подстрекателство за осъществяване на комерсиална и капиталова активност от името на „ Български Енергиен Холдинг “, управлението му изрично декларира, че публикуваната информация е подвеждаща и погрешна “, се споделя в писмената позиция на сдружението.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР