Да си звезда през лятото е трудно. Разпознават те навсякъде,

...
Да си звезда през лятото е трудно. Разпознават те навсякъде,
Коментари Харесай

Лукс и разкош в Европа: Ето какъв бе топ изборът на холивудските звезди за лятна почивка

Да си звезда през лятото е мъчно. Разпознават те на всички места, папараците дебнат зад всеки ъгъл, почивката е мъчно постижима. 

Но през годините се постановиха доста дестинации, които се трансфораха в обичани на звездите. Някои почиват там, други вървят до там с яхтите си, а трети - даже си купуват вили. Ето и кои са обичаните дестинации за почивки на звездите:

Виж още: Холивуд има своята нова най-скъпоплатена звезда! Защо Netflix реши да даде 100 млн. на Даниел Крейг 

Майорка

Едно от най-стилните места за отмора в Европа. То е и обичана празненство дестинация на доста от международните звезди. Майкъл Дъглъс и Катрин Зита Джоунс имат къща там, а актрисата Гуинет Полтроу обича да почива там през почивните си месеци. На испанския остров има и някои заведения, които са се наложили като обичани на звездите.

Виж още: Кендъл Дженър се окичи със златен орден, гаджето ѝ го даде 

Сен Тропе

Френският курорт е прочут с красивите си пейзажи и невероятни плажове. Там нееднократно са почивали звезди като Виктория и Дейвид Бекъм, Бионсе и Джей Зи, Кристиано Роналдо и фамилията му. Ако инцидентно попаднете в Сен Тропе и желаете да купонясвате със звездите, Club 55 е вашето място.

Комо

Едно от най-известните места за звездни почивки е езерото Комо в Италия. Там Джордж Клуни даже има вила с 12 стаи, където постоянно гостуват негови сътрудници от Холивуд. Villa d’Este пък е обичаният хотел на Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун.

Виж още: Дуа Липа, какъв е този бански? Певицата сподели секси тяло край тузарски басейн

Миконос

Гърция постоянно е добра концепция, а остров Миконос е един от най-красивите в южната ни съседка. раната там е вкусна, водата - кристална, а по улиците може да се разминете със звезди като Том Круз и Том Ханкс, които даже имат къщи на острова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР