"Да си търси друга група. Какво прави тук, като не

...
"Да си търси друга група. Какво прави тук, като не
Коментари Харесай

Бай Ганьо в Парламента! Батални сцени и ексцесии! Сидеров ступа Касабов и изригна: Да си търси друга група!

"Да си търси друга група. Какво прави тук, като не признава управлението? " Това съобщи пред публицисти водачът на "Атака " и началник на депутатите от "Обединени патриоти " Волен Сидеров за разпрата му с народния представител от НФСБ Валентин Касабов.

Вчера Касабов разгласи в коридорите на Народното събрание, че депутатите от НФСБ към този момент не чувствали Сидеров като началник на групата. По-рано през днешния ден стана ясно, че сред двамата е зародила физическа и словесна свада. Касабов отхвърли коментар пред медиите, само че Сидеров удостовери за случката.

"Разпрата стана тъкмо за това, че го попитах какво правиш тук, откакто не признаваш никой, сътрудниците не признаваш. Последваха обиди. Няма да ги дублирам, тъй като са нецензурни. За мен това е човек, който не може да се владее и по тази причина не би трябвало да стои в тази група ", съобщи Сидеров. Той дефинира Касабов като "неадекватен " и отдаде държанието му на това, че бил раздразнителен.

Сидеров от своя страна е убеден в качествата си и твърди, че може да докара Касабов до положение на нокаут единствено с един удар, само че се въздържа, тъй като по неговите думи, Касабов бил болен човек.

От подмолни разпри, минаха към вербални такива, а като си дадоха сметка, че глупак с глупак не може да се разбере посредством слово, вкараха и тупаниците в деяние. Дерзай, Ганьо! Колко патрЕотично, какъв брой почтено!

Сега разбираме за какво "Българския Национален цирк " банкрутира. Не са издържали на конкуренцията в Парламента.

Вие, циркаджии сте народни представители... Срам и смях!

Николай Бареков направи прецизен коментар на комичната обстановка.

*Публикуваме без редакторска интервенция:

"ПатрЕотите влязоха в Народното събрание и властта с помощта на бедните, а се сбиха поради парите на най-богатите (олигарсите). Ирония? Не. Закономерност. На идващите избори отново ли ще гласувате за тази сган? Всъщност за тях ли гласувахте или за програмата, която НФСБ, МВРО и Атака откраднаха безочливо от мен и ББЦ? "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР