Да си сред най-популярните лице в музиката в България и

...
Да си сред най-популярните лице в музиката в България и
Коментари Харесай

Личната изповед на Глория - за битките, семейството, любовта и слабостите!

Да си измежду най-популярните лице в музиката в България и то от над 25 години насам, не е елементарно. Стиловете се трансформират, непрекъснато се появяват нови реализатори, а и непознатата музика ни залива отвред. Но пък поп-фолк певицата Глория съумя да го направи. 

Виж още: Андреа призна кой е поставил край във връзката с Кобрата и даде скъп житейски съвет

За 25 години са се случили толкоз доста неща, които просто в едно изявление няма по какъв начин да се опишат. Затова Глория е решила да издаде книга, в която споделя откровено и прочувствено за живота си, борбите си, музиката и любовта.

Виж още: Преслава разкри гения на щерка си с съчувствен кадър

" До последнта усмивка " е биографичната книга на Глория, в която тя дава обещание да разкрие силата на характера си, само че и своите недостатъци, подозрения, страхове. " Животът я е закалил в не една и две борби, от които тя е излязла с достолепие и е научила своите уроци ", написа още в анотацията на книгата.

Виж още: Кръвта вода не става: Синът на Венета Райкова с хартиен дебют! Майка му - с думи на горделивост

А че книгата ще жъне триумфи, сме уверени! Тя ще излезе на пазара през декември. 

Виж още: Това е любовта! Емилия с неповторимо обръщение към брачна половинка си

Всъщност Глория едвам неотдавна стартира да повдига завесата на персоналния си живот и то около по-активното си наличие в обществените мрежи. Така да вземем за пример тя към този момент не крие връзката си с предприемача Йордан Джермански и постоянно споделя фрагменти от пътуванията им. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР