Да си представим живота като кутия, пълна със сладки изкушения

...
Да си представим живота като кутия, пълна със сладки изкушения
Коментари Харесай

Коя си ти спрямо любимия ти вкус бонбони

Да си представим живота като кутия, цялостна със сладки изкушения от тънък млечен шоколад и внимателен плодов крем заряд. Всеки бонбон вътре е неповторим самичък по себе си и разкрива невероятна палитра от благоухание и усет, пленяващи сетивата. Точно по този начин виждаме дамата и нейното съществуване - без значение от грижите и отговорностите, същността на живота ѝ си остава сладка и пленителна.

 Merci

Не е загадка, че ползата към избрани усети разкрива доста за особеностите на характера. Тази идея се корени в убеждението, че персоналните желания постоянно отразяват по-дълбоки психически черти.

Най-лесният метод да демонстрираме този факт е като ти представим изкушаващите бонбони от лимитираната селекция merci Yoghurt Fruit и ти разкажем повече за твоя характер съгласно това кой усет ти подхожда най-вече.

 Merci

Приготви се за неповторимо странствуване из сладката страна на merci чудесата.

Страстните натури обичат усета на боровинка

 Merci

Да носиш пристрастеност в сърцето си не значи просто да бъдеш енергична и неконтролируема. Напротив, дамите, владеещи стихията на пристрастеността, могат да прикриват поривите си, въпреки под повърхността да тлеят огромни фантазии и увереност. Сигурни сме, че елегантният усет на шоколад с натоварен боровинков усет с йогуртови нотки ще разбуди твоята буря. Овладей силата си и покажи на света на какво си способна!

Романтика в огромни дози за почитателките на ягодите

 Merci

Твоята женственост се разгръща навсякъде измежду ароматни ягодови поля, където във всеки ягодов цвят се крие чувство за обич и романтика. За теб животът е странствуване, изпълнено с приказни сладки мигове, и би трансформирала даряването на деликатност и любов в своя основна житейска задача. Вкусът, който може да удовлетвори твоята натура, безспорно е ягодов, заздравен с приятни млечни оттенъци и поръсен с мистериозна щипка шоколадова приятност.

Доброто въодушевление и оптимизмът ще спасят света съгласно дамите, обичащи усета на череши

 Merci

Ти си от тези персони, към които хората разкриват най-хубавото у себе си. Защото даряваш света със светлина и позитивизъм. Но като всяка сочна и сладка череша, същността ти надалеч не е мека и наивна, а крие мощ и неотстъпчивост, които ти оказват помощ да устоиш на поривите на ориста. Ако обичаш случката, наречена живот, то бонбони с черешов млечен крем, облeни с тъничък пласт луксозен шоколад, е твоят десерт.

Деликатност е твоето второ име, в случай че обичаш усета на малина

Ти си нежна и тиха. Срамежливостта те пази от нечестни хора, само че пък разбужда пристрастеността в същинските герои. Като деликатните малини ти пазиш най-хубавото от себе си единствено за тези, които същински го заслужават. Но дано твоята сензитивност не бъде бъркана със уязвимост, тъй като криеш еластичност и резистентност, които малко хора имат. Сигурни сме, че обичаният ти усет бонбони merci Yoghurt Fruit ще бъде млечен шоколад с йогуртов-малинов крем.

 Merci

И по този начин, запомни, че в случай че харесваш повече усета на боровинката, ягодата, черешата или малината, то това не е просто желание, а история, която разкрива твоята женска същина.

Кой усет на merci ще извадиш първо от кутията?

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР