Да си популярна личност вече не е недостижимо. Всеки, пожелал

...
Да си популярна личност вече не е недостижимо. Всеки, пожелал
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! Топ 10 острите езици в шоубизнеса

Да си известна персона към този момент не е недостижимо. Всеки, поискал да блесне под светлините на прожекторите, съумява, само че въпросът е какъв брой време ще успее да се задържи в тази машина на публичността. Малко са звездите, които изпъкват с изострен изказ и всяват боязън измежду всичко, що мърда. Имаме обаче такива образци – известни персони, които употребяват подарък словото си да оповестяват истини за други хора, да атакуват и удрят по реномето на одобрени персони. Ето кои са най-хапливите и заядливи звезди, които включихме в нашата ранглиста:

1. Албена Вулева Не инцидентно Албена Вулева заема първото място в нашата ранглиста. Когато приказваме за изострен и язвителен език, то незабавно в главата на всеки изплуват обликът и името на водещата на „ Сигнално жълто”.
Албена стартира кариерата си като момиче на шанса на Къци Вапцаров. Набира забележителна известност с предаването си „ Сигнално жълто”. Превръща се в призрачен сън за родните ВИП-ове. Не пропусна нито една звезда, която да не разяснява и излови в крачка. Но не като контрактуваните репортажчета на „ Папараци”, а същински сензации, които навличат не едно или две каузи. Дори е обект на закани за физическо посягане. Има сдърпване със Слави Трифонов, който не искаше да бъде сниман. Отмъсти си на водещата, като я заля с бира на светско събитие.
През 2014 година пък влезе във „ ВИП брадър”, където за следващ път затвърди позициите си на праволинеен коментатор и анализатор. Постави всички на мястото им, като най-опарени се оказаха Камелия Воче, Кали и Жени Калканджиева.

 2. Иван Ласкин Актьорът Иван Ласкин е другият звезден многознайник. Негови сътрудници се плашат да го срещнат и заговорят. Хиляди се молят да не влезнат в полезрението му, защото ги чака продължителна и мъчителна искреност, пристигнала от острия му и язвителен език.
Ласкин не пести рецензията си към нищо и никого. Така той изрази възмущението си от честването на Хелоуин. От поста му във фейсбук се разбра, че той е неудовлетворен от неналичието на задоволително патриотични усеща. За него е немислимо да не честваме Деня на будителите, а се прекланяме на непознат празник, и отнесе рецензията си към всички тези, които ще надянат страшните маски или ще сложат свещ в издълбана тиква. Позволи си да нападне водещите на „ Преди обед” по Би Ти Ви Алексанър Кадиев и Деси Стоянова за това, че са се присмели на село Пишурка.
Папараците на Николета Лозанова пък го изловиха да пие алкохол и да кара. Това го предизвика да каже много остри думи за към този момент ексводещата на предаването: „ Тв е изпълнено с фолкХлор. Баси простаците зорлем ни забиха в кенеФира. Думи нямам. Но нищо – дебилите са непрекъснато развлечение за мен. Гледам Папапростаци (заради лична забава), и си мисля, че през чатала на водещата, която има лицеизраз на печален сафрид, може със скок да мине котка, захапала франзела”.

 3. Рут Колева Певицата Рут Колева стана известна повече около медийните си изцепки, в сравнение с с песните. Най-голям скандал провокира с нападките към Саня Армутлиева. Червенокосата певица повдигна въпроса за ощетяването на българските музиканти и създатели и упрекна Армутлиева, че „ държи в желязна хватка цялата музикална промишленост в България”.
Преди да стане ясно, че на „ Евровизия” ще взе участие Кристиан Костов, Рут още веднъж спретна колосален скандал, този път с името на Гери-Никол. Тя разгласява ядосан статус във фейсбук, в който твърдеше, че колежката й Гери-Никол разполага с финансов тил, с цел да бъде определена да замине за Киев. Тя разгласява онлайн диалога си с композитора „ Боби”, който е създател на една от състезаващите се песни в последния конкурс – тази на Криста. От диалога им излиза наяве, че все още под номер едно е ария на Кристиан Костов. Съществувал обаче вид продуцентът на Костов Саня Армутлиева да не се съгласи на изискванията на Българска национална телевизия за контракт и тогава щяло да се премине към проект Б - да замине вторият. Това все още била Криста, само че било допустимо част от журито да бъде подкупено в интерес на Гери-Никол.
Колева постоянно е точна в изнасянето на информация и не се опасява, че ще бъде неуместна на мощните на деня. Тя се бори за почтеност и правдивост.

 4. Фънки Благодарение на острия си език Димитър Ковачев – Фънки изкарва прехраната си. Канят го като жури в разнообразни формати, защото не се тормози да се впусне в словесни престрелки с известни участници.
Голям скандал имаше с Криско по време на „ Музикална академия”, където рапърът участваше, а Фънки журираше. Там закръгленият музикант попиля хитмейкъра с думите: „ Какво правиш тук бе, мен? Не мога да дам мнение за това, което чух. Много добре рецитираш, но нали разбираш, че това е „ Музикална академия”. Рокът не ти се отдава. Хубаво е да си в тоналност идващия път, беше тотално подправено. Освен това си облечен като черноборсаджия”.
Участието на Фънки като наставник в „ Като две капки вода” също разплака не един или двама участници. Преслава постоянно се криеше в гримьорната, с цел да бърше сълзи от хапливите мнения на Фънки. В последния сезон той бе подхванал и нейната колежка Десислава, която също бършеше сополи и си тръгваше ядосана след всеки лайф.
Това обаче е чарът на Фънки и точно това му носи толкоз известност, а и оферти за работа.

 5. Милен Цветков Тв водещият Милен Цветков е потвърдил се експерт и въпреки да има многохилядна зрителска поддръжка, малко са тези, които се осмеляват да седнат на диванчето против него.
Милен е любопитен и задава подробни въпроси, а когато усети, че някой се пробва да го прави на наивник или не дава отговор откровено, той е кадърен да го попилее в ефир. При това без да му мигне окото.
Всички помним паметното му предаването, в което изгони от студиото Мис България 2009 Антония Петрова. Той изрично съобщи, че една миска би трябвало да има и разсъдък с изключение на хубост. В този ред на мисли попита пернишката хубавица по кое време България е призната в Европейския съюз. Тя от своя страна отхвърли да отговори, а парадираше само с дипломите, които е получила от няколко университета. Това вбеси Милен и я изхвърли от предаването си.
Спречквания е имал и продължава да има с още куп известни и незнайни хора, които му гостуват в шоуто. Пали се елементарно, а да бъде изгасен огънят е съвсем невероятно.

 6. Кали Фолкпевицата Кали е известна с острия си език и аналитично мислене. Тя споделя нещата такива, каквито ги вижда. Дори това да обиди нейни сътрудници, работодатели и даже интимни сътрудници в живота.
Фенове считат, че през последните години малко се е кротнала и не атакува чак толкоз сътрудниците. Преди това обаче много от тях изпитаха суровия й манталитет. Тя се заяде с Алисия, която изкопирала нейно шоу с танцьорки. Двете тогава се хваната за гушите да мерят коя е по-по-най. Преди година не се изрече ласкаво и за Емануела, с която имат даже дует.
По време на присъединяване й във „ ВИП брадър” също пострадаха от словесните й престрелки много от съквартирантите. Определено тя разполага с подарък слово и знае по кое време и по какъв начин да борави с него. Заради това постоянно я канят като коментатор в разнообразни излъчвания, даже да проучва и много комплицирани и публично значими проблеми, касаещи цялата нация.

 7. Мишо Шамара Рапърът Мишо Шамара скача против сътрудници и политици, което го остави без работа в страната и той бе заставен да емигрира в Съединени американски щати. Той атакува по-успелия си сътрудник Криско, че е неблагодарник. Изкара компромати срещу рапъра, само че с това оказа помощ единствено на звездната му кариера. Нападна и други сътрудници, измежду които Рут Колева. Набеди я, че е станала певица, откакто направила „ свирки” на подобаващите хора.
След това се захвана с Бойко Борисов и се опита да се покаже като някакъв герой за независимост. Уви, не пожъна никакъв триумф, а единствено си затвори толкоз порти. Сега твърди, че като водач на такси в Америка изкарва в пъти повече, в сравнение с в миналото е печелил в България. Рапърът спря с музикалната си кариера и на този стадий няма желание да се връща в страната ни.

 8. Венета Райкова Популярната водеща Венета Райкова събра популярност около предаването си ‘Горещо”, само че също по този начин си завоюва и много врагове. Блондинката бе наказана от Юксел Кадриев да му заплати 30 000 лв. в двуседмичен период. И всичко това за излъчено изявление с неговата някогашна брачна половинка Бонка Георгиева. Водещата още тогава е получила гневни позвънявания и известия от новинаря, само че е решила да направи скандал с признанията на експоловинката му.
Бонка разкри, че Юксел не й позволява да вижда щерка си Габриела, която по това време е единствено на 10 година Тя описа и за изневярата на Кадриев и шока, че го е хванала с мъж. При това любовникът му бил ченге от ГДБОП. Разполагала даже със фотография, само че я заплашили да я убият, в случай че в миналото види бял свят.
Венета ненавижда от дъното на душата си и плеймейтката Николета Лозанова, защото поради нейното предаване стопираха това на Райкова. Е, животът е кръговрат и най-сетне изгря слънце и на улицата на Венета. Николета напусна с гръм и тропот „ Папараци” и продуцентите незабавно предложиха на русокоската да води на нейното място.

 9. Мартин Карбовски Хаплив е изказът и на Мартин Карбовски, който гледа от всяка обстановка да направи представление. В последна сметка и той се бори за висок рейтинг. В тази връзка постоянно употребява изрази, с които наскърбява избрани лица.
Ще напомним, че той много остро атакува миската Гери Дончева. Причината за свадата се оказа изявление на хубавицата по време на присъединяване й в „ Черешката на тортата”. Сред едно от блюдата, които подготви, бе консоме от кокошка, която тя изпрати в „ черния хладилник”. На кулинарен език този израз значи „ в боклука”, само че Дончева се заигра с него в дословен смисъл, имайки поради, че нейният ледник е точно черен. Карбовски изрече мнение тъкмо по този въпрос. Ето какво написа той (без редакторска интервенция – б.а.): „ Аз редко ненавиждам хора. Тая кучка Гери Дончева в действителност ли изхвърли кокошката до момента в който приготвяше бульон консуме??? Няма ли кой да овъргаля в перушина тия недояликурвимайкавистара”.
Хапливият Мартин си навлече гнева и на Люба Кулезич, която назова „ дърта рейтингова курва”. Поводът за гнева на скандалния публицист и публицист е гостуването на Владо Кузов в нейно предаване.

 10. Емануела Фолкзвездата Емануела повече приказва, в сравнение с мисли. По-добре да не й се изпречваш на пътя, тъй като ще те опустоши. Така гнева й изпитаха много колежки, измежду които е и Алисия. Двете в продължение на години водеха война за първото място в музикалната компания „ Ара мюзик”. Певицата с изумрудените очи набеди колежката си, че единствено нея толерират. Дори имаха по-сериозно сдърпване, когато Еми нашамари Аслия на светско събитие.
Няма да забравим и по какъв начин изпързаля артиста Христо Живков във „ ВИП брадър”. Тя го напи и изложи през цяла България. Колежката й Рени и готвачът Ути Бъчваров също усетиха болката от пронизващите откровения и нападания на изпълнителката, която неотдавна изпя песента „ Без чувства”. А дали влага такива в диалозите с близките – можем единствено да гадаем...

Подготви Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР