Да си кралско дете не винаги означава, че животът ти

...
Да си кралско дете не винаги означава, че животът ти
Коментари Харесай

Ново изпитание пред принц Джордж

Да си кралско дете не постоянно значи, че животът ти е нехаен. Особено когато си първородният наследник на принца и принцесата на Уелс. И се допуска, че в миналото ще бъдеш крал на Англия!
 Ще наследи ли принцеса Шарлот купата на принцеса Ан
Ще бъде ли ощетена принцеса Шарлот, откакто татко й стане крал

Една любопитна купа в английския кралски двор

Разбира се, че приказваме за десетгодишния принц Джордж. Съвсем неотдавна татко му Уилям разкри, че Джордж тренира интензивно за триатлон, който ще се състои от колоездене, тичане и плуване.

Състезанието ще се състои в учебното заведение на принца " Ламбрук ", където през този месец му предстоят и значими изпити - повода за Сингапур, където ще се раздават премиите Earthshot.
 Снимка 640513

Информацията за триатлона беше разкрита персонално от принц Уилям на триатлонистката Нон Станфърд. Тя получи от него Ордена на Британската империя. " Каза ми, че Джордж тренира за триатлон в учебно заведение. Имало и човек, който сега работи за Уилям и е взел участие в триатлони. И той е посъветвал Джордж да постави талк в обувките си ", разяснява тя пред Royal Central.

Станфърд добавя, че дребният принц незабавно е приел съвета и даже го е споделил със съучениците му, които му били признателни за тази ловкост. Явно принц Джордж е наследил атлетичните заложби на родителите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР