Да си гост на сватба невинаги е лесно. Трябва да

...
Да си гост на сватба невинаги е лесно. Трябва да
Коментари Харесай

5 неща, които никога не трябва да носите на сватба

Да си посетител на женитба не всеки път е елементарно. Трябва да се съобразяваш с толкоз доста неща – облеклото, аксесоарите, държанието, подаръците, сватбения етикет. Облеклото е измежду най-важните от тях. Има някои неписани правила, с които би трябвало да се преценява всяка дама посетител на женитба. Кои са те?

1. Да носите бяла рокля.
На този ден булката е тази, която би трябвало да бъде в бяло. Гостите би трябвало да заобикалят този цвят. Ако сте в бял тоалет, изключително в случай че е рокля, рискувате да накарате булката да се почувства в сянка. Щом държите да сте в светли тонове, спрете се на екрю, слонова кост или бледобежово, само че не и бяло.

2. Чисто нови обувки на висок ток.
Сватбените тържества са дълги и протяжни. Обикновено допускат дълго време в изправено състояние, което ще сложи краката ви на тестване. Ритуалите може също да са по-дълготрайни или да изискват пътешестване или вървене сред тях. Да не забравяме танците в ресторанта. Чисто новите обувки на висок ток са доста неприятен избор. Заложете на комфортни и изпитани обувки, с които да сте сигурни, че всичко ще е наред.

3. Облекло, което разкрива прекалено много.
Дори да смятате, че роклята или полата ви наподобяват зашеметяващо пред огледалото, уверете се, че това е по този начин и в седнало, клекнало или наведено състояние. По време на сватбеното празненство ще се движите интензивно и това може да ви сложи в не изключително красиви обстановки.

4. Нещо отвън дрескода.
Някои младоженци държат на дрескода. Запознайте се с него, в случай че има подобен, тъй като другояче рискувате да ги обидите. Дори да сте намислили да отидете на сватбата с обичаната си коктейлна рокля, проверете дали пасва на напътствията.

5. Бижута, които са неприемливи.
Имате си гривна талисман или амулет, която не сваляте от ръката си. Тя обаче е от плетени конци или кожа, която се е изтъркала поради годините, прекарани на китката ви. Свалете я най-малко за малко и сложете бижута, които отиват на тоалета ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР