Да си безгрижен и импулсивен е прекрасно и понякога е

...
Да си безгрижен и импулсивен е прекрасно и понякога е
Коментари Харесай

9 знака, че сте една от великите личности на този свят

Да си нехаен и емоционален е прелестно и от време на време е доста потребно, само че да си крепко стъпил на земята и да си в естетика с вътрешния си свят е достижение, което неизбежно води до по-велики житейски прекарвания.

Разбира се, не всеки, напреднал в развиването на личността си, човек се дефинира като благополучен, само че щастието е тясно обвързвано с насъбрания опит и умеенето за вярно интерпретиране и оценяване на обстановките, както и със способността за управление на личните мисли и дейности – по този начин, както постъпват множеството зрели хора. Необходимо е обаче и доста време, и доста старания, с цел да реализираме тази естетика, а когато тя към този момент е реалност, осъзнаваме, че това надалеч не е краят на пътя, даже в противен случай, това е просто отправната точка за още работа върху себе си и усещанията ни.

Вижте няколко знака, систематизирани от психолога Дорис Палмър, които ще ви оказват помощ да определите доколко сте постигнали вътрешен надзор и дали сте подготвени да изкачите още стъпала в еволюцията си.

Имате задача в живота

Това е да имаш причина всяка заран да ставаш от леглото и тази причина е друга от нормалното бясно бързане за работа. Причината може да е цел, занимание, пристрастеност или вътрешна мотивация, само че при всички случаи това е нещо, което те въодушевява да преминеш през всички проблеми, компликации и тежки интервали в живота. Ако не успявате да останете фокусирани върху постигането на задачата си, разделете я на дребни порции и отделяйте за осъществяването им по 1 час дневно.

Позиционирате се добре в пространството към себе си

Наясно сте тъкмо къде се намирате сега, по какъв начин сте стигнали там, къде отивате и за какво го вършиме. Това напълно не значи, че не сте склонни да измененията посоката или целите си, може би има неща, които желаете да измененията в живота си, само че знаете тъкмо кои са те и имате проект по какъв начин да го постигнете.

Способни сте да вършиме разлика сред стремежи и цели

Човешкото тяло е високочувствителна система, чиито радари доста постоянно биват заглушавани от страстите и мозъка ни. Тялото ни най-добре знае какво желае и от какво се нуждае. Хората, достигнали по-високо равнище в развиването си, поставят усърдие да не се подчиняват на моментни недостатъци и се пробват да се придържат към по-здравословни привички. За основаването на нов табиет са нужни едвам 30 дни, а потребните и здравословни привички са самобитна машина, която работи за благополучието и щастието ни.

Носите цялостна отговорност за дейностите си

Зрелите персони поемат цялостна отговорност за своите дейности и знаят тъкмо каква е повода за тях. Те проучват своя предходен опит и помнят най-хубавите си решения или извлечени поучения. Благодарение на това имат доста по-добър надзор върху своя живот: тъй като всичко стартира от дребните неща, като да вземем за пример да не изкупиш половината магазин, с цел да се утешиш след тежък ден, и стига до по-сложни обстановки като да вземем за пример да не игнорираш даден спор, а напълно целеустремено да се погрижиш за неговото разрешаване.

Умеете да вършиме разлика сред деянията на надменност и същинското водачество

Да знаеш по кое време да последваш препоръките на някой по-опитен и по-компетентен от теб е нещо, което личностите, постигнали високо равнище на развиване, назовават мъдрост. Уви, доста постоянно множеството от нас вземат за чиста монета арогантните демонстрации на убеденост и знание, давайки опция за изява на наперени и егоистични човеци, които улавят юздите на властта и по този метод в допълнение напомпват егоизма и самоувереността си.

Завършените персони употребяват свои лични модели на държание и доста постоянно имат повече от един водач, от който се учат. Всъщност точно умеенето на тези хора да вземат образец и да се учат от най-хубавите, а не да се концентрират върху единствен човек или идеология, трансформира самите тях в отлични водачи.

Добронамерени сте и виждате капацитет във всеки

Зачитате достолепието на всеки, както и правото му да има лично мнение. Фокусирате се върху хубавата страна на нещата и позитивните хора към себе си.

Имате извънредно високи условия към себе си и рядко сте задоволени от постигнатото

Това е минусът да си изчерпателен и сензитивен човек: имате възприятието, че всичко, което към този момент знаете, не е даже една десета от това, което бихте могли да знаете - затова вие се стремите към повече. Перфекционизмът е доста постоянно срещана линия измежду зрелите персони, само че да знаеш по кое време може да си удовлетворен от себе си и умерено да продължиш напред към идната задача, е извънредно значимо умеене, което би трябвало да се упражнява постоянно.

Водите потребни полемики, а не за да се самоизтъкнете или докажете

Личностите, постигнали високо равнище на развиване, споделят знанието си. Те ценят ползотворните полемики, само че не постановат мнението си на другите.

Вдъхновявате хората към себе си

Искате най-хубавото за хората към вас, а те от своя страна се стараят да не ви разочароват. Вие ги мотивирате да бъдат по-добри, да усъвършенстват уменията си, да живеят свястно и пълноценно, да довеждат до дъно великите си инициативи.

Виждате ли себе си по този метод? Ако откривате свои черти в изброените характерности или най-малко сте си ги сложили за цел, то вие сте една от великите персони на този свят, тъй като можете да променяте нещата към по-добро.

Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР