Да седнат и да направят така, че тази тема да

...
Да седнат и да направят така, че тази тема да
Коментари Харесай

В света на Бойко: Хора с увреждания срещу учители, пенсионери, полицаи

Да седнат и да създадат по този начин, че тази тематика да ми се махне от главата. С това благопожелание министър председателят Бойко Борисов изясни през вчерашния ден (12 юни) за какво връща още веднъж на поста му обществения министър Бисер Петков, откакто оня ден по здрач (11 юни) пресслужбата на Министерския съвет оповести, че Петков е подал оставка и тя е призната.
Коментар на редактора
Пълна засегнатост е да бъдат коментирани българските политици, само че Бойко Борисов не се вписва в тази категория. Той е отвън класациите и би трябвало да си доста повреден, с цел да се опитваш да му тълкуваш думите по която и да е тематика.
А те, думите му, хвърчат и шават доста. Например по тематиката – една госпожа там, по Нова телевизия, се смеела и не знаела какво споделя. Но Борисов знае какво споделя – в случай че желали децата с увреждания, ще би трябвало да се вземе или от учителите, или от Министерство на вътрешните работи, или от армията, или от пенсиите. А за какво да не вземем от заплатите на министрите и депутатите? Защо не вземем да създадем една същинска проверка на армията и Министерство на вътрешните работи и да забележим къде изтичат пари? Сега, след злополуката край Пловдив, хора като Каракачанов и Румен Радев взеха да дрънкат по какъв начин водачите починали, тъй като едикои си политици говорели срещу модернизацията на армията. Сякаш военни не умират и в други, доста по-развити страни при учения с техника. Не приказват обаче за една същинска проверка тъкмо в армията и да забележим какъв брой пари изтичат там - какъв брой се заплаща за неща, които не се употребяват, какъв брой се заплаща на хора, които (трябва да) са пенсионери и така нататък, и така нататък
И Каракачанов, и Радев обаче са напряко дилетанти в гнусното изопачаване по отношение на Борисов. Защото да противопоставяш деца с увреждания и майките на учители, пенсионери, служители на реда и бойци е толкоз долно, че не е измислена дума за това. Но в една повредена до мозъка на костите си страна ударихме и това дъно. И сами сме си отговорни. Дори сходството на съпротива в лицето на Българска социалистическа партия откри в този момент да желае избор на съмнение поради избягал пандизчия, а не тъй като затриваме деца - децата на България!
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР