Да се усмихва красиво да пърха с мигли и от

...
Да се усмихва красиво да пърха с мигли и от
Коментари Харесай

Светлана Василева: Няма нещо лошо, в което да не съм се забъркала

Да се усмихва красиво да пърха с мигли и понякога да се снима гола – какво повече може да се чака от една плеймейтка?


Светлана Василева - една от най-популярните лауреатки в състезанието на ‚Плейбой “, към този момент не е момичето, за което я мислехме. Сега тя е студента по право, учи непознат език и не мечтае за безкрайни купони, а за семейство.

В искрено изявление за "Уикенд " хубавицата споделя, че известността й е пособия до едно време, а през днешния ден се е трансформирала в тежко задължение за нея.

„ На всеки му се желае да е известен. В началото е добре, само че след това разбираш, че известността носи и негативи. Нямаш персонален живот, ставаш обект на неистини и спекулации. Свързват ме с някакви мъже, а забъркват името ми в какво ли не още. Мисля си от време на време, че няма нещо неприятно, в което да не са ме забъркали. В началото страдах доста и плачех. С годините към този момент виждам по-спокойно на измислиците, които се пишат за мен. За страдание родителите ми към момента тежко ги одобряват. Прави ми усещане, че слуховете за мен ми пречат да си намеря сериозен мъж, с който да основа семейство ", споделя Светлана Василева.



Светлана дефинира себе си като моногамна и твърди, че щом има сериозна връзка е подготвена да направи всичко за мъжа до себе си - даже да му готви.

„ Но щом усетя, че нямам усеща към него избирам да се разделим, в сравнение с да останем дружно и да се постанова да неистина “, откровена е моделката.

Светлана Василева е безапелационна, че в никакъв случай не е била страна от любовен триъгълник.



„ Не бих си разрешила такова нещо, изключително в случай че е за сметка на моя другарка. Много държа на приятелките си и не бих ги наранила “.

На 21 декември миската става на 30. Отново счита да направи огромен ваучър и споделя, че не се тормози от годините си. „ Винаги групирам най-малко 30 индивида на рождения си ден и се веселя, че през годините хората са едни и същи “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР