Да се прекратят промоциите в търговските обекти, защото водят до

...
Да се прекратят промоциите в търговските обекти, защото водят до
Коментари Харесай

Предлагат да няма промоции, за да не се струпват хора

Да се прекратят промоциите в комерсиалните обекти, тъй като водят до скупчване на доста хора. За това настоя Димитър Зоров, ръководител на Асоциацията на млекопреработвателите в България в утринния блок на БТВ.

По думите му има вид питателните магазини да останат без стока, в случай че не си поръчат задоволително. България е подготвена, млекопреработвателите и месопроизводителите са подготвени да поддадат нужните количества храни. Сега ще се прояви какъв брой сме виновни, подготвени, по какъв начин и на какво равнище е отглеждането на животни в страната, акцентира Зоров.

Той уточни, че не би трябвало да разчитаме на вноса, а да поддържаме нашето отглеждане на животни, с цел да може в такива моменти да сме подготвени да реагираме.

" Сега считам, че сме подготвени, имаме наличия и няма място за суматоха, стига да са здрави нашите чиновници ", увери той и добави, че в хранителната промишленост ограниченията са изключително строги - стерилизация, промяна на работно облекло, самостоятелни защитни средства и други.

Животновъдството има задоволително запас и потенциал, само че оттук насетне би трябвало да се работи. Зоров има упреци към земеделския министър Десислава Танева за това, че тя с първия си ден на мандата си направила понижение на обвързаните дотации на плантация с над 200 животни. " Не можем да ги унищожаваме ", уточни Зоров. /БТВ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР