Да се отървете от мазнините по корема не е просто

...
Да се отървете от мазнините по корема не е просто
Коментари Харесай

Храната, която елиминира мазнините на корема

Да се отървете от мазнините по корема не е просто козметично предпочитание, то е належащо за по-добро здраве. Това е една от най-опасните зони за струпване на мазнини. Всъщност мазнините по корема усилват риска от преждевременна гибел даже за тези със здравословно тегло.

Ако се пробвате да премахнете тази спомагателна подплата към талията си, пробвайте тези седем храни.

1. Боб

Включването на боба в менюто ви, може да ви помогне да отслабнете и да намалите талията. Бобът е цялостен с разтворими фибри, които отстраняват възпалението в храносмилателната ви система. Наличието на хронично инфектиране може да ускори наддаването на тегло.

2. Заменете говеждото си месо със сьомга

Често срещана неточност е да се пробвате да премахнете мазнините си, като изцяло изключите мазнините от диетата си. Това не е просто неефективно - това е нездравословно. Номерът е да получите верните мазнини. Наситените мазнини, които се намират в месото и млечните артикули, няма да подкрепят задачите ви за намаляване, само че замяната на тези мазнини с някои типове полиненаситени мазнини, като сьомга, е по-добър избор.

Сьомгата не е наложително да ви накара да отслабнете, само че замяната на елементарното месо с риба е стъпка в вярната посока.

3. Кисело мляко

Едно изследване сподели, че възрастните със затлъстяване, които ядат три порции обезмаслено кисело мляко дневно (както и са на диета с понижени калории), губят доста повече мазнини и тегло от тези, които също са на диета с понижени калории, само че не употребяват кисело мляко. Хората, които ядат кисело мляко, губят 22% повече тегло и 61% повече телесни мазнини от останалите в изследователската група, съгласно WebMD.
Упражненията, които ще ни оказват помощ да свалим мазнините в региона на корема за нула време
Упражненинията са задължителни, в случай че желаете да премахнете мазнините към корема си за малко време. Те би трябвало да се вършат ежеднев...
Прочети повече
4. Червени чушки

Знаете ли, че чаша чушки ще ви даде три пъти количеството витамин С, предложено за деня? Страхотната вест е, че витамин С е приказен в битката с мазнините по корема.

5. Броколи

Подобно на чушките, броколите са с високо наличие на витамин С. Съчетайте ги с малко хумус и ще получите чудесна храна.

6. Едам
6 лесни метода да опазите здравето на корема си през зимата
През зимата стомашно-чревният тракт изисква по-различни грижи и има няколко потвърдено ефикасни метода да го поддържате здрав. Особено...
Прочети повече
С високото наличие на фибри и хранителни субстанции, едам работи като отлично допълнение към всяко хранене, тъй като ви оказва помощ да се чувствате сити за дълго време. Освен това е удивително нискокалорична храна.

7. Разреден оцет

Ябълковият оцет е съвременна здравословна храна в наши дни, само че дали е толкоз страховит, колкото се твърди, че е?

Има някои доказателства, че оцетната киселина в оцета може да задейства метаболизма на мазнините. Нужно е да се създадат повече проучвания в тази област. Оцетът не би трябвало да се приема без разреждане.

Пиенето му без разреждане е обвързвано с увреждане на хранопровода и гърлото, както и ерозия на зъбите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР