Да се говори и с Има такъв народ“ (ИТН) има

...
Да се говори и с Има такъв народ“ (ИТН) има
Коментари Харесай

Демократична България вижда нещо в хората на Слави, иска разговори

Да се приказва и с „ ИТН “ (ИТН) има смисъл, а в политиката нямаш право на персонални страсти, съобщи в изявление за бТВ депутатът от „ Демократична България “ (ДБ) Мартин Димитров в коментар за търсенето на поддръжка за нов кабинет с министър председател Асен Василев.

„ Може да си обиден, може и да са те обидили, само че би трябвало да защитаваш публичен интерес и да стабилизираш страната “, добави Димитров.

По думите му в договарянията е най-важна програмата, по-късно – намирането на болшинство, и най-после е персоналният състав на Министерския съвет.

Димитров посочи, че не взе участие в договарянията за нов кабинет, само че по негова информация Демократична България няма искания към министерски постове, а за политики и промени.

Депутатът от Демократична България разгласи още, че ГЕРБ и Движение за права и свободи желаят предварителни избори и положително показване на „ Възраждане “, с цел да кажат след това: „ Вижте какъв брой е ужасно, ние би трябвало да се коалираме, с цел да спасим страната “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР