Да се гордеем ли с такива съгражданки, да се смеем

...
Да се гордеем ли с такива съгражданки, да се смеем
Коментари Харесай

Джулиана Гани към Мегз: Аз съм от Пловдив, не от Раковски

Да се гордеем ли с такива съгражданки, да се смеем ли? Излагациите на родните "випове " в международно известното риалити Вип Брадър (ВИП версия на Биг Брадър) не престават с цялостна мощ. Пловдивчанката Джулиана Гани, известна най-вече с големите си изкуствени гърди, се засегна на тематика разсъдък и пари.
В ранглиста, направена от Миглена Каканашева, тя бе подредена на последно място точно в категориите "Най-умен " и "Най-богат ". Това безусловно взриви Мис Силикон 2013 и измежду изблиците й се открои изречението "Аз съм от Пловдив, не от Раковски ", което бе ориентирано към Каканашева, въпреки да не стана ясно дали това би трябвало да е в поддръжка на тезата й е, че е по-умна или че е по-богата. Гани неколкократно загатна към този момент, че има 3 висши и 6 жилището. Все отново обаче май точно последното място в класацията за благосъстояние я жегна повече от другата.
Като връх на яростта на Джулиана бе демонстративното нарязване на подарена й от Ваня Щерева дреха, защото Щерева била съгласна, че силиконката е по-малко интелигентна от различен съквартирант.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР