Да съчетава балансираните упражнения на йога с интензивно кардио, включващо

...
Да съчетава балансираните упражнения на йога с интензивно кардио, включващо
Коментари Харесай

Кейт Бекинсейл вае тяло с йога и кардио за снимки в България

Да съчетава уравновесените извършения на йога с интензивно кардио, включващо тичане по немоторизирана пътека, коремни преси и клекове – това съставлява подготвителният режим на английската звезда Кейт Бекинсейл, с който тя се приготвя за фотосите на Jolt в България. Бившата муза на комика Пит Дейвидсън работи върху фигурата си всяка заран, най-малко шест дни в седмицата.

За да е подготвена за по-натоварващите физически подиуми, актрисата се е доверила на персонален треньор, по чийто съвет тя включва в другояче вегетарианското си меню риба и пиле, когато загрява за фотоси на екшън. Междувременно звездата зарадва почитателите си в обществените мрежи и със занимателно видео от фитнеса, където тренира повдигане на тежести, а зад нея за декор е ситуирана тоалетна паница.

Клапата на Jolt към този момент щракна, като в понеделник бе първият снимачен ден на заглавието. Камерата ще се върти, както у нас, по този начин и във Англия. Въпреки това екипът, в това число и режисьорката Таня Уекслър, бяха в София още преди седмици в подготовка за снимането на продукцията. Тогава те останаха очаровани от българската кухня, като изключително усещане им направи ястието пълнен петел с пикантен сос.

Според редица задгранични медии Бекинсейл също към този момент се е разходила на българска почва. Освен с изваяни мускули, от огромния екран тя ще впечатлява и с чисто нова визия… или най-малко прическа. Специално за Jolt, актрисата ще дебютира в тима на русокоските, като най-вероятно ще употребява перука за това. Измежду засилените тренировки и подготовката за фотосите, звездата от „ Подземен свят “ въпреки всичко откри време да се отдаде на другата си пристрастеност – тениса, като изгледа финала на Уимбълдън в компанията на своята майка.

Припомняме, че упованията са Jolt да даде терен за изява и на родни каскадьори, поради високоадреналинния темперамент на сюжета. В специфична академия в „ Ню Бояна “ специалисти ще образоват запалянковци да влязат с пестник и детонация в киното, като първият двуседмичен курс ще започва на 19 август. Самият филм пък ще се концентрира върху героинята на Бекинсейл в опита й да отмъсти на хората, лишили живота на мъжа, в който тя е била влюбена, като за задачата употребява дребни количества ток. Това, до момента в който в действителност тя се озовава в ролята на основен обвинен пред органите на реда. „ Ще се смеете до болежка “, предизвестява пък режисьорката на заглавието, обединила старания за плана със сценариста Скот Уоша.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР