Да, с ГЕРБ сме обсъждали кандидатури. Това, което се пише,

...
Да, с ГЕРБ сме обсъждали кандидатури. Това, което се пише,
Коментари Харесай

Николай Денков: Не е вярно, че МВР ще бъде на ГЕРБ, Асен Василев трябва да остане министър

Да, с ГЕРБ сме обсъждали кандидатури. Това, което се написа, че ще е 50 на 50 са дизайни, които не подхождат на истината.

 

Това разяснява в парламентарните коридори номинираният за министър председател акад. Николай Денков на въпрос дали в бъдещия му кабинет ще има специалисти, излъчени от партията на Бойко Борисов.

" Информацията, че Министерство на вътрешните работи ще бъде на ГЕРБ не е вярна. Търсим специалист, експерт, неполитическо лице ”, разгласи той.

“Повтаря се неистина, че са били обсъждани съкращения и размени на шефове на учебни заведения, това нещо не е правилно ", настоя Денков.

Той отбрани и предлагането си Асен Василев да е финансов министър.

“От позиция на бюджета по-добър специалист, който може да направи два бюджета в границите на няколко месеца не знам. Няма индикации тези апокалиптични прогнози за бюджета да се осъществен, в противен случай той ще бъде естествен ”, разяснява ученият.

Той увери, че дружно с Мария Габриел ще бъдат гаранти, че няма да има нарушение на законите, че отношението към администрацията ще бъде такова, каквото се изисква по закон.

От Движение за права и свободи се търси поддръжка за конституционната промяна.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР