Да приемем третия пол и джендър идеолагията? Няма как да

...
Да приемем третия пол и джендър идеолагията? Няма как да
Коментари Харесай

Смазващ натиск от ПЕС към Нинова за приемане на Истанбулската конвенция

Да приемем третия пол и джендър идеолагията? Няма по какъв начин да стане, не закачайте децата ни, бе безапелационна Нинова

На невиждан и по своята същина тоталитарен напън за приемане на Истанбулската спогодба /ИК/ е подложен водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от страна на ПЕС – Партията на европейските социалисти, която неотдавна се снабди с нов водач – Стефан Льовен. Това призна самата Нинова пред bTV.

„ Тези дами и господа си разрешават да упорстват, че би трябвало да преодолеем законодателните си бариери в границите на върховенството на закона, тъй като правната рамка не може да бъде причина, нито опрощение нашите членове да попречват приемането на ИК. Те в прав текст ни споделят, че няма никакво значение Конституцията на Република България, нито българските закони и не би трябвало да се съобразяваме с тях, а с волята на ПЕС - ще приемете Истанбулска спогодба, ще приемете трети пол, ще приемете джендър-идеологията в учебните заведения на децата си… Няма по какъв начин това да стане, беше безапелационна Корнелия Нинова..

„ Получих и писмо от новия ръководител на ПЕС – господин Льовен в същия дух. В него той написа, че са загрижени, че управлението на Българска социалистическа партия е заело неправилна позиция във връзка с ИК и са обезпокоени от позицията на Българска социалистическа партия в отбрана на обичайното семейство, на това децата ни да са момчета и девойки и да не си избират сами пола. Не закачайте децата! И това ми е обръщението към всички български жители: „ Пазете си децата “, сподели още Нинова.

За своята твърда и кардинална позиция против ИК тя за следващ път бе поздравена от някогашния парламентарен арбитър Георги Марков.

„ Българската православна черква анатемоса Конвенцията, която планува комитет ГРЕВИО от 15 каки, с цялостен имунитет от българските управляващи и съдилища, да обикаля учебните заведения и да облъчва децата в джендър идеология. Хора като Льовен, Меркел, Оланд, Макрон, Щолц, Рюте, Урсула и сие унищожиха християнския темперамент на Западна Европа. Ислямизираха я, джендеросаха я. И оня ден миграцията на ножа даде свидни жертви край град Улм - момиченца, ангелчета на 13 и 14 години.
Българите сме небогати, само че сме и ще останем християни. Мама е жена, баща - мъж. Няма да допуснем гей бракове и осиновявания. Няма да допуснем джендър идеология в учебните заведения “, написа той.

Интересен коментар направи и Кристиян Шкварек от Европейски консерватори и реформисти.

„ Как е допустимо в България всичко да е обърнато наобратно? По целия свят " левите " са тези, които са прогресивни, борят се за обществена правдивост и атеизъм, вкарват миграция в страната си и издигат знамето на ЛГБТ. Десните са тези, които са консервативни и анти-либерални.
У нас " лявата " партия се управлява от човек, който приказва като Льо Пен и Мелони, а " десните " обединения - Политическа партия и Демократична България, са ултралиберални, леви по обществени убеждения, а в тази ситуация на Асен Василев - леви и по стопански. " Десницата " у нас се състои от хора, посещаващи София Прайд и раздаващи награди за " транс права ", до момента в който поддържат топли връзки с лявата партия в Щатите - тази на Демократите “, написа той.

Шкварек е следващият политик, който споделя, че така наречен „ десница “ у нас – „ Да, България “  е в действителност последна левица и е добре да си го признае, а не да заблуждава десните гласоподаватели. Крайни левичари са и в „ Продължаваме промяната “, които президентът Радев назова „ шарлатани “.

През март 2021 година самата Турция се отдръпна от Истанбулската спогодба.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР