Да пътуваме и да опознаваме нови кътчета от света е

...
Да пътуваме и да опознаваме нови кътчета от света е
Коментари Харесай

Защо Япония е топ дестинацията на 2018 г.

Да пътуваме и да опознаваме нови кътчета от света е едно от най-страхотните неща, които могат дa ни се случат. А препоръки накъде да се запътим идващия път идват отвред.

В края на тази година уеб сайтът за пътувания Travel + Leisure още веднъж разгласи спечелилия в своята ранглиста за топ дестинация. И за 2018 година това е Япония. Страната на изгряващото слънце съумя да пребори в действителност сериозна конкуренция, а ето и причините в поддръжка на първото място.

 Свещената планина Фуджи, един от знаците на Япония

Свещената планина Фуджи, един от знаците на Япония

Преди всичко, Япония е страна на разнообразието . И това се оказва водещо при избора й за победител. Богата история, огромно културно многообразие, вяра, природа, бизнес, храна, шопинг, гледки, които не можем да забележим другаде по света - всичко това е събрано на територията на Япония.

Активно пътуващите и към този момент посетили страната на изгряващото слънце подчертават върху многочислените естествени, минерални извори, както и СПА комплексите, в които можем да се изкъпем не в гореща вода, а в бира, алено вино или чай .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@yunessun_hakone) на Май 20, 2017 в 11:04 PDT

Ако не си падаме толкоз по СПА релакса и спокойните разходки из цъфналите черешови градини, Япония има задоволително оферти и за нас. Като стартираме от многочислените обичайни фестивали през цялата година на разнообразни места в страната, които показват по-най-добрия вероятен метод локалната просвета, и стигнем до космополитно Токио, където в никакъв случай няма да ни е скучно.

 Токио

Токио

Столицата на Япония е динамичен град, където модата, търговията и технологиите си дават среща , с цел да изкушават локални и туристи. Винаги, когато цялата лудница и културна многообразие тук ни пристигна допълнително, можем да отскочим до някой по-малък град или село и да се пренесем в друга реалност.

 Молдова - новата винена дестинация в Европа
Молдова - новата винена дестинация в Европа

Една забавна причина да посетим страната

Не можем да пропуснем и добре построената инфраструктура и транспортна мрежа като един от огромните плюсове за локални и туристи. А като единствен минус на Япония са изтъкнати естествените феномени, които сигурно са способни да ни скапват ваканцията, в случай че имаме шанса да съвпаднат с визитата ни там.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР