Да отгледаш неблагодарно дете е нещо, от което всеки родител

...
Да отгледаш неблагодарно дете е нещо, от което всеки родител
Коментари Харесай

Неблагодарен син

Да отгледаш неблагодарно дете е нещо, от което всеки родител се опасява. Дори да му дадеш всичко, което си имал, един ден може да те упрекне, че не си му дал нищо.

Цял живот се старах да осигуря на обичания ми наследник всичко, от което се нуждае. И в този момент, вместо признателност, получавам от него единствено упреци, че не съм му дала нищо.

Когато с татко му се разведохме, аз и синът ми се преместихме в дребния апартамент, който бях наследила от родителите си. Всичко беше наред, като изключим дребния апартамент.

Когато синът ми се ожени, той реши да докара жена си вкъщи. Мислех, че с годините ще стане самостоятелен, само че в противен случай, той се усещаше ужасно под крилото на майка си.

Разстроих се, когато научих за неговите проекти. Никой нямаше да се усеща удобно в това тясно жилище.

Реших да отпътува в чужбина. Имам другари в Италия, които желаеха да се грижа за техни родственици. За 3 години човек умерено може да спести за жилище. Така и направих.

Когато се върнах, си купих непретенциозно жилище в спокоен регион и оставих жилището на сина и снахата.

Но в този момент синът ми е афектиран, че не дадох новия апартамент на тях. Той счита, че бих се чувствала добре в остарелия апартамент. Той и брачната половинка му се нуждаят от по-голямо пространство, тъй като скоро ще се появят и деца.

Вижте още: Колко значима е поддръжката на родителите?

Вината е моя, че съм възпитала подобен лакомец. Не съм му афектирана. Казах му единствено, че би трябвало да се потруди колкото мен, преди да ме съди.

Две седмици не ми се обади, до момента в който още веднъж нямаше потребност от мен. Да отгледаш неблагодарно дете, което се сеща за теб, единствено когато му би трябвало нещо.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР