Да не излезе, че едва съм се омъжила и вече

...
Да не излезе, че едва съм се омъжила и вече
Коментари Харесай

Сексът се омъжи, да живее брачният оргазъм!

Да не излезе, че едвам съм се омъжила и към този момент съм баш занаятчия освен в брака, само че и в брачния секс. Ама тези от вас, които са женени или живеят с сътрудниците си отдавна, ще ме схванат в по-нататъшните ми размисли. По подразбиране в множеството случаи сексът е занимателно прекарване, само че съпружеският секс има някои преимущества пред този на необвързания субект.

Усещането за тоталната отдаденост
Много ме нервира лафът за съпружеските отговорности. Да обичаш някого, задължение ли е? Да се грижиш за него, обвързаност ли е? Да му доставяш наслаждение, дълг ли е? Загърбвам „ наложителната “ природа на брака и се пропивам в чувството за тоталната отдаденост. Съпружеският секс е цялостен и лоялен, тъй като с изключение на всичко останало ни икономисва и истеричното чудене с кого на следващия ден ще спи тазвечерният ни сътрудник, с който най-вероятно животът повече в никакъв случай няма да ни срещне.

Няма несръчност
Жененият секс е изтъкан от предостатъчно по-малко непохватност, в сравнение с този, който имаме, до момента в който се опитваме да си намерим нашия обичан. Със сигурност съпрузите и дългогодишните двойки се усещат много по-комфортно и по-обиграно в желанията на другия, в своите и в крайното им реализиране. Няма суетност, няма туткане, няма стойки, нито чалъми. Не се тормозим от телата си – не споделям, че е ок, в случай че сме отпуснали коремните си мускули до степен, която да конкурира торбата на кенгуруто, само че сигурно не отдаваме цялото си внимание на това на какъв брой градуса са застанали циците ни под носа му. Наясно сме, че на него му харесва това, което вижда, а - съгласете се, това дава егати увереността, тласкайки ни в посока на още по-голяма необузданост.

Наясно сме къде са вълшебните му копчета
Няма к'во да се лъжем. Първият път с нов сътрудник в 99,99% от случаите е крушение, по-голямо и от това на битката за завземане на света на Хитлер. Нямаме концепция какво му харесва, по какъв начин го желае, какво го въздига в нирвана и какво го кара да хукне стремително към най-близката врата, върху която написа EXIT. Съпружеският секс не страда от такава опасност.

Не ни е позор, но грам
Не знам за вас, само че аз колкото повече одобрявам един мъж, толкоз по-срамежлива го разпределям. Ама не щото флиртувам на вятъра, а тъй като не знам какъв модел гърди му харесват и дали дупето ми във формата на праскова ще му допадне. Сексът с халка на ръката с един размах изтрива срамежливостта. Същото вършат и дългите години под един покрив и в едно легло.

Повече от секс
Обичам израза „ върша обич “. Едно време, до момента в който бюстът си пробиваше път през ландшафта на плътта ми, ми се струваше извънредно нелепа тая фраза. Сега я намирам за толкоз изначално нужна на щастието, че единствено думичките „ поддържам връзка обич “ може да я бият. В множеството случаи сексът е физически, само че правенето на обич не е. Там се любят страстите. Там се случва интимността, там получават наслаждение влюбените ни атоми.

Става все по-добър
Всяка последваща годишнина, която честваме, не честваме единствено следващото минало лето Господне от полагането на автограф в гражданското, а подвигаме тежка наздравица и за по-зрелия си секс. Имаме задоволително време да практикуваме оргазмите си, нищо че непрестанно сме заети с домакинстване, с писането на домашни и ходенето на посетители при роднините.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР