да направи проверка и да изслуша аргументите за законопроекта на

...
да направи проверка и да изслуша аргументите за законопроекта на
Коментари Харесай

Андрей Новаков сезира Европарламента за политическа намеса на ДБ в работата на КПКОНПИ

 да направи инспекция и да изслуша причините за законопроекта на Демократична България, който съставлява интервенция в активността на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество.

Новаков изпрати писмо до ръководителя на отрасловата комисия Моника Холмайер, с което я сезира за опит за политизиране и застрашаване независимостта и работата на КПКОНПИ. В писмото се показва, че инициираните промени в закона ще имат пряк резултат върху към този момент формирани производства и стартирали каузи за лишаване на активи на стойност над 3 милиарда лева

Няма да допуснем опити за интервенция в работата на приет от европейската общественост български орган за битка с корупцията, който сполучливо сътрудничи с други европейски институции. Тук няма място за политически игри и отбрана на бизнес ползи, разяснява Новаков. Намесата в работата на този орган само би поставила леке върху имиджа на страната ни, декларирала ясно и с съответни дейности волята за промени за реализиране на ефикасна битка с корупцията и господство на правото.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР