Да намерим идеалният партньор се оказва трудна задача за дамите

...
Да намерим идеалният партньор се оказва трудна задача за дамите
Коментари Харесай

Зодията ви издава какви мъже харесвате

Да намерим идеалният сътрудник се оказва сложна задача за дамите в последно време. Харесваме мъже, които ни вършат нещастни, а не обръщаме внимание на положителните момчета, които биха ни поднесли света в краката. Астролозите настояват, че изборът ни за мъж и какво харесваме в него, се дефинира от зодията.

Овен
Дамите от този знак обичат мощни ухажори, които по нищо не им отстъпват. Такива мъже са непрекъснато в придвижване и по тази причина рядко се задържат близо за дълго време. Именно такива мъже са в положение да внесат естетика в живота им.

Телец
Тези девойки избират постоянни поклонници: с благосъстояние, връзки, постоянен другарски кръг. Ако мъжът не може да се похвали с това, няма никакъв късмет.

Близнаци
Жените от този знак постоянно сами не знаят какво желаят от една връзка. И те избират едни и същи непостоянни спътници. Но тези, които ясно знаят какво желаят от определения, те просто се изплашват.

Рак
Никога не дават късмет на нови познати. Раците избират тези, които към този момент са в техния обществен кръг, вярвайки, че по този метод могат да избегнат капани във връзките.

Лъв
Като ослепителен и мощен знак, Лъвицата избира тъкмо противоположното. За нея е значимо спътникът да не е водещ във връзката.

Дева
Човек, който постоянно е в центъра на вниманието, притегля Девите като магнит. Тъй като са скромни и не обичат шума към тях, тези дами се стремят да намерят своята диаметралност.

Везни
Те постоянно избират тези, които имат същите ползи като техните. Везните не смятат своята диаметралност за добър избор.

Скорпион
За тези дами честността и искреността са значими. Свикнали са да споделят какво мислят и да изискват същото от колегата си. Скорпионите в никакъв случай няма да извърнат внимание на по-тихи и по-хубави момчета.

Стрелец
Те обичат рискови момчета, които могат да побеждават, до момента в който пътуват. Те са привлечени от силата на такива хора, способни да въодушевяват нови открития. Ето за какво те в никакъв случай не се интересуват от мъже, чийто живот е постоянен и плануван.

Козирог
По природа дамите от този знак са практични и по тази причина избират сходни мъже. Никога не гледат съществено на спонтанните почитатели.

Водолей
Тези девойки обичат да приказват с часове за всичко с избраника си. Ако индивидът не им се коства заслужен събеседник, кадърен да изненадва, те ще го пренебрегват.

Риби
Те ценят грижата за себе си и избират тези, които ще ги носят на ръце. В същото време те обръщат внимание единствено на външните прояви от страна на мъжете: цветя, дарове, пътувания, написа struma.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР