Да, може би сте от тези, които са си чатили

...
Да, може би сте от тези, които са си чатили
Коментари Харесай

Готови ли сте за секс без обвързване?

Да, може би сте от тези, които са си чатили в интернет, преди да се срещнат с половинката си.

Някои мъже в сходен тип връзка намерено и незабавно декларират, че нямат желание да се впускат в сериозна връзка, а сега са в отворена такава. Общо взето „ нямам време за цялата тази романтика “.

Какво обаче значи всъшност „ свободни връзки “? Може би това значи секс без никакъв жанр обвързвания. Що за птица е този мъж? Не е ли той тъкмо тематиката на всеки женски диалог, нещо, което скрито всяка жена търси – мъж, с който да преспива, когато й се желае, и който може да остави с лека ръка, когато в действителност се влюби в някой различен. Думи като „ би трябвало “, „ длъжна “, „ моногамна “ изчезват на мига – не участват в неговия речник.

Но постоянно в дребния свят на мъжете  „ секс без обвързване “ значи той да има интимни връзки с всички, с които изиска, а тя – единствено с него. Съществува ли жена, която е съгласна на сходна договорка? Защо мъжете са толкоз привлечени от „ отворена връзка “ и какво в действителност си мислят за дамите, които са подготвени на такава?

Ако ви изневеряват, има избавление

И в действителност за мъжете до известна степен сме наясно.

Секс без обвързване – това значи липса на искания от нейна страна от вида „ защо-не-се-обади “, „ защо-не-си-ми-купил-цветя “.

Секс без обвързване – значи да получи това, което желае и когато желае . Този вид връзки не изискват да води дамата на вечери, на кино, на една-две-три срещи. Просто може да се обади и тя да е при него.

Секс без обвързване – това е законен метод да спи с други дами, без да се усеща лъжец.

Но какво движи дамите?

Извън „ закона “ – по този начин вижда дамата една сходна връзка. Фактът, че нарушава нормите, я възбужда.

От друга страна това е късмет да имат пълностоен сек с, без да имат отговорностите, които съпътстват една елементарна връзка. За доста работещи дами през днешния ден това е в действителност комфортна обстановка – да си имат някого, а когато се появи мъжът за брак, да работят умерено. В последна сметка това по своята същина не  елъжа и не се постанова да се дават пояснения на никого.

Вероятно дамата да влиза в сходен тип връзки с концепцията, че не знае какво би могло да излезе : той може да бъде принцът, а може да бъде и един в действителност правилен другар в бъдеще. Или просто има потребност понякога (само от време на време) да се отпусне в нечии мощни мъжки ръце.

Подобни връзки дамите имат в моментите, в които са се разделили с дългогодишния си другар или в моменти, в които са стартирали огромен план в кариерата си. За да не се върне към някогашния си, тя избира обятията на мъж, който й дава това, от което има потребност, само че не я задържа с усеща и отговорности.

Секс без обвързване допуска цялостна независимост, която си дават между тях сътрудниците. А това е клопката за всеки мъж. Жената не му принадлежи. Мъжът би трябвало да одобри още един факт – че тази жена може да бъде мечтана и търсена от различен мъж във всеки един миг. Както и тя самата да реши да бъде в търсене на други, което е пагубно за мъжкото его.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР