Да контролира храненето си и да се захване със спорт

...
Да контролира храненето си и да се захване със спорт
Коментари Харесай

Анелия издаде как е отслабнала светкавично

Да управлява храненето си и да се захване със спорт Анелия била принудена от тежка интервенция, след която почнала да пълнее с бързи темпове.

Хирургичната намеса някогашната брачна половинка на Коко Динев претърпяла не доста от дълго време. Когато я изписали от болничното заведение, певицата си мислела, че най-лошото е зад тила ѝ, само че пък тогава зародил казусът с наднорменото ѝ тегло, написа седмичник. Тя почнала да качва от ден на ден и повече килца и в един миг се уплашила за снагата си. И добре, че на помощ ѝ пристигнала Синди Крауфорд.

Топ манекенката издаде преди години видеокасети с гимнастически извършения за поддържане на съвършена фигура. Анелия почнала да си пуска клиповете на американката и прецизно изпълнявала инструкциите ѝ.

„ Казвах си: желая да съм като нея, желая да си върна остарялата форма. Тренирах и най-после ми излезе даже бенка на бузата като на Синди”, смее се певицата.

Освен че почнала да спортува постоянно, хитовата пайнерка си наложила и непоколебим хранителен режим. Изпълнителката не е кусвала месо от година и съвсем е изключила млечните артикули от менюто си. Дори айран не си разрешава да пие.

„ Ям плодове, зеленчуци, риба и въглехидрати без глутен. Варива употребявам единствено до обяд и то най-много два пъти в седмицата”, споделя фолк звездата. Тя хапва през 4 часа и се старае да не смесва несъответствуващи за съчетание храни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР