Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не

...
Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но сега не
Коментари Харесай

Борисов насмете Путин. Тежки думи

Да, когато е могло, съм защитавал Путин. Но в този момент не мога да кажа, че вярно е влезнал в Украйна. Само си представете - раздават шинели, пушки, какво става с майка ти, татко ти, приятелката ти? Все славянски нации сме. Православни. Дори няма религиозна причина. Какво ни става - не знам. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред младежи на партията в Хисаря.

Темата през днешния ден е война.  Колкото и президентът Радев и военният министър да се пробват да я показват като спор, инвазия… когато столицата Киев е под обстрел - това е война, съобщи Борисов. И добави: " Колкото и да се мъчат да оневинят експанзията и бруталността, няма по какъв начин демократичният свят да го одобри. Нищо не оправдава войната и човешките жертви. Точка. "

Той не приема тезата на президента Радев, че спорът ще свърши скоро. " Аз настоявам, че няма да свърши, а ще продължи дълго. Ще е доста по-кръвопролитна и с доста жертви. Ще прерасне в революция ", предвижда водачът на ГЕРБ.

Гледах президентът Путин - излъчваше грубост и жестокост. Какво ще се случи нататък, ще забележим. Осъждам напълно политиката на Путин. В Москва и Санкт Петербург по тази причина имаше такива митинги. Това е варварско нахлуване, сподели Борисов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР