Да изтребим полските наемници в Украйна като смрадливи плъхове.Това написа

...
Да изтребим полските наемници в Украйна като смрадливи плъхове.Това написа
Коментари Харесай

Медведев: Да изтребим полските наемници в Украйна като смрадливи плъхове

Да изтребим полските наемници в Украйна като смрадливи плъхове.

Това написа някогашният съветски президент Дмитрий Медведев на профила си в " Туитър " на британски и полски език.

" Не виждам никакъв смисъл от това да поддържаме дипломатически връзки с Полша. Тази страна не трябва да съществува за нас, до момента в който на власт има единствено русофоби и до момента в който Украйна е цялостна с полски наемници, които би трябвало да бъдат безмилостно изтребени като смрадливи плъхове ".

Изявлението на някогашния държавен глава провокира светкавична реакция в обществената мрежа от полската Агенция за вътрешна сигурност.

" Уважаеми господин Медведев. Докато пиете алкохол и сте на опиати е значимо да консумирате мазни храни. Иначе рискувате да увредите черния си дроб. Мозъкът Ви няма да бъде повреден - всички знаем за какво... "

Dear Mr Medvedev

While drinking alcohol and being on drugs it is important to eat fatty foods. Otherwise you risk damaging your liver.

Your brain will not be affected - we all know why...
— Agencja Bezpieczeństwa Narodowego (@ABNPoland)

Предполагаемата причина за нападателния изблик на Медведев е решението на полските управляващи да нахлуят в постройка край съветското посолство във Варшава. Тя е употребена за учебно заведение на децата на дипломати, само че е собственост на столичната община.

Това не попречи на Москва да окачестви постъпката като " враждебна " и в нарушаване на Виенската спогодба за дипломатическите връзки.

" Подобна нагла постъпка на Варшава, която излиза отвън рамките на цивилизованите междудържавни връзки, няма да остане без остра реакция и последици за полските управляващи и полските ползи в Русия ". 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР