Да изминем заедно 2 уникални маршрута до Голямата базилика и

...
Да изминем заедно 2 уникални маршрута до Голямата базилика и
Коментари Харесай

Община Каспичан се включва в инициативата „Нестле за Живей Активно!“


Да изминем дружно 2 неповторими маршрута до Голямата базилика и до Мадара

Предизвикваме те да потвърдим, че и Каспичан е измежду най-активните физически градове

Най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот у нас Нестле за Живей Активно!2021 те провокира да подобриш своя пешеходен връх. Да, тъкмо по този начин – точно ходенето пешком, е най-лесното физическо натоварване, което всеки един от нас може да предприеме и да трансформира в свое всекидневие.
Тази година община Каспичан има шанса да се включи и да приложи своите умения. Искаме да покажем, че в случай че през днешния ден изминем 1000 крачки, то на следващия ден можем да ги създадем 2000, а за какво не и 6000 крачки. Доказано е, че ходеното може доста да усъвършенства нашия метаболизъм, да понижи риска от сърдечно-съдови болести и в същото време да усъвършенства нашето въодушевление.
Заедно с Нестле за Живей Активно! те провокираме да се включиш , да дадеш своя персонален принос и дружно да потвърдим, че и Каспичан може да бъде измежду най-активните физически градове в света. В рамките на Европейската седмица на подвижността, по една или друга случайност, това са дните, които са определени, Нестле за Живей интензивно! 2021 те провокира да оставиш своята кола и да избереш да се придвижваш пешком.
На 22 и 24 септември община Каспичан провежда два похода – единият е културно-исторически, а другият горски. Спазвайки всички ограничения по отношение на пандемията и обществена отдалеченост, всеки може да избере комфортно за него време, да събере приятелите си и фамилията и да се впусне в занимателното предизвикателство - да се разноски измежду природата и да не помни за известно време за колите.

Двата обособени маршрута са:
22 септември, 9.30 часа, град Плиска, центъра на града – НИАР Плиска, Голямата Базилика.
24 септември, 11.30 часа, централна част, пл. “Възраждане “, град Каспичан – местността „ Кирека “ – НИАР Мадара.

Нека сме повече и да се обединим за идеята Каспичан да стане любимец в Третия народен конкурс на „ Нестле България “.



Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР