Да имате очаквания от партньора си, стига да са постижими,

...
Да имате очаквания от партньора си, стига да са постижими,
Коментари Харесай

5 нереалистични очаквания, които никога не трябва да имате от партньора си

Да имате упования от колегата си, стига да са постижими, е добре. Но в случай че имате ирационални упования, това единствено ще утежни нещата за вас в тази връзка. 
Няма загадка за гладката и щастлива връзка. Всички връзки минават през ужас, възходи и падения, върхове и спадове. Независимо от това, постоянно можем да се опитаме да спасим връзката да не се удави, като заобикаляме избрани неточности и глупави упования от колегата си.
Нормално е да имате някои упования от колегата си като да ви обича, да ви прави щастливи и в сигурност, да отделя време за вас. Въпреки това, всичко се обърква,  когато някой от двамата стартира да чака повече от необикновеното. Добрата връзка изисква старания, време, любов и ангажираност и от двамата сътрудници еднообразно. Ако тези неща са под надзор, няма какво повече да желаете от връзката си.
Ето 5 нереалистични упования, които в никакъв случай не би трябвало да имате от колегата си в една връзка: 
 4-те най-често срещани видове двойки 4-те най-често срещани видове двойки
Съществуват всевъзможни видове любовни връзки. Различни са и взаимоотношенията ни с колегата през другите стадии на връзката. Няма, оба...
1. Те в никакъв случай няма да погледнат никой различен
Нека не забравяме, че вашият сътрудник е единствено човек и че възхищението от хубостта, където и да отидете, е част от човешката природа. Това, че те имат връзка с вас, не значи, че ще спрат да виждат другите. Това не значи, че те са погрешни или ви изневеряват. Ако се притеснявате от това, това единствено ще усложни нещата, тъй като единствено ще потвърди, че нямате доверие в тях. Не забравяйте, че единствено вие можете да измененията нещата, като му дадете нова вероятност, в случай че решите, другояче постоянно ще бъдете нещастни във връзката си.
2. Те постоянно ще се съгласят с всичко, което кажете
Добре е от време на време да имаме друга вероятност и различен метод. Мисълта, че те постоянно ще поддържат всяко ваше решение или че с наслада ще се съгласят на всичко, което казвате, единствено потвърждава, че се срещате с безгръбначен човек, а не с някой, който ви обича доста.
3. Никога няма да има битка
 Какви сътрудници са другите зодиакални знаци Какви сътрудници са другите зодиакални знаци
Отношенията сред половете са доста забавна и спорна тематика. Ето какви характерности са присъщи на представителите на разнообразни...
Важно е да знаете, че борбите и леките закачки или разногласия са част от здравословната връзка. Битките и малко причини са значим аспект на една връзка, с цел да я поддържате и да разпалвате нещата. Кара ви да се желаете повече и ви сближава.
4. Те постоянно ще бъдат сантиментални
Освен че ви вършат щастливи, те имат доста други неща, за които да се грижат. По време на процеса те от време на време губят способността си да ви карат да се усмихвате или да ви радват 24x7, защото и те се нуждаят от малко време, с цел да се провиснал и да се заредят.
5. Те постоянно ще отделят време за вас
Научете се да цените това, което имате, и дребните моменти в живота. Партньорът ви не постоянно ще бъде разполагаем за вас и това е добре, тъй като и те имат живот с изключение на вас. Те имат семейство и другари, с които би трябвало да прекарват времето си. Може да имат работа, която да ги заема или друго обвързване, което изисква тяхното внимание.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР