Да, имам покани от различни партийни среди да съм кандидат

...
Да, имам покани от различни партийни среди да съм кандидат
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Имам покани да съм кандидат за кмет на София

„ Да, имам предложения от разнообразни партийни среди да съм претендент за кмет на София. Това съобщи Ваня Григорова, стопански консултант на КТ „ Подкрепа “, в ефира на bTV.

„ Десните среди откриха общ претендент, разумно е левите среди да търсят свое общо лице, през което да се явят на локалните избори. Дали ще се обединят, дали лицето ще съм аз – това е въпрос на детайлни диалози ”, добавя тя.

„ Смятам, че би трябвало да се организира друга обществена политика – такава към жителите и работещите в София. Не мога да кажа дали ще се съглася ”, разясни още Григорова.

Противоречива е оценката ѝ за досегашното ръководство на София. Някои политики би трябвало да се продължат – да вземем за пример увеличение на местата в детските градини.

„ Васил Терзиев е конкурент на политиката, която считам, че би трябвало да се води. Той самият съобщи, че София би трябвало да бъде артикул, който е конкурентоспособен на европейския пазар. Аз не мисля, че столицата на България би трябвало да се смята за артикул. Това пазарно мислене – облагата в никакъв случай не е за всички ”, безапелационна е тя.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР