Да, годината е 2021, но Бритни Спиърс очевидно не е

...
Да, годината е 2021, но Бритни Спиърс очевидно не е
Коментари Харесай

Бритни Спиърс закача старо гадже

Да, годината е 2021, само че Бритни Спиърс явно не е не запомнила някогашния си обичан Джъстин Тимбърлейк, с който се разделиха още през 2002 година

39-годишната певица показа видеоклип в Instagram, от който стана ясно, че към момента мисли за него с най-хубави усеща. На клипчето тя танцува на песента " Holy Grail " на Jay-Z и Джъстин Тимбърлейк.

Бритни Спиърс е облечена с карирани къси панталонки и черна къса блуза. Танцува обаче боса. А в едноминутния клип даже тагна някогашното си гадже.

Спиърс и Тимбърлейк бяха дружно в продължение на три години и се разделиха през 2002 година, само че явно и двамата за запазили единствено най-хубавото от връзката си. Всъщност, това не е първият път, когато певицата танцува на ария на Джъстин.

Миналия април Спиърс разгласява занимателно видео на фона на песента му " Filthy " и незабавно притегли неговото внимание.

" Това е моята версия на Snapchat или TikTok, или каквото и да е ужасно нещо, което би трябвало да вършиме в наши дни ", написа тя. " Както виждате, аз в действителност не танцувам... Просто ми е доста скучно ", продължи Спиърс, като имаше поради скуката по време на карантината.

А по-късно и добави – „ PS Знам, че това беше една от най-големите раздели в света преди 20 години... само че хей, индивидът е талант! ", похвали тя някогашния си.

Въпреки че раздялата им разочарова доста почитатели, двамата са по-щастливи в новите си връзки.

Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл през 2012 година Двойката има двама синове - Сайлъс, който е на пет, и Финиъс, който се роди предходната година.

Спиърс има връзка със Сам Асгари от 2016 година Тя също има двама синове от някогашния си брачен партньор Кевин Федерлайн: Шон Престън – на 15, и Джейдън Джеймс– на 14.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР