Да е върна на вариантите за интервю при нея. Вариант

...
Да е върна на вариантите за интервю при нея. Вариант
Коментари Харесай

Бившият Владимир Се Разприказва И Буквално Закопа Кали С Тези Интимни Разкрития!

„ Да е върна на разновидностите за изявление при нея.

Вариант 1: Снимат я с Анастас по какъв начин се натискат по сепарета на нощните заведения до 9 am или излизайки от хотел или домът й, в който живеят трите й деца, и цялото общество я сочи в пръст и още веднъж я назовават с определението К…

Вариант 2: Излиза и прави това изявление и с изписани крила на ангел излиза от обстановката, като страдалец, изтормозена и жертва на домашно принуждение, какъвто в действителност бях аз. Рано или късно ще би трябвало отново да я покажат с следващия, в случай че не продължи да се крие ловко “, споделя Владимир, написа „ Поп-фолк News “.

Той споделя също, че е похарчил много пари около Кали. Но е бил изпъден от майка й, дружно с бебето им, когато певицата е влезнала във „ ВИП Брадър “. „ Съжителството с Кали ми коства над 200 000, за последните 5-6 години, купил съм й 6 коли за този интервал “, разкрива Влади и добавя, че последният автомобил, който Кали към момента кара, също е от него. Това Владимир може да потвърди с „ банково извлечение “.

Сметки

„ Спрях да заплащам сметките за семейството на нейния апартамент и този на майка й, когато тя влезе във „ ВИП Брадър “, тъй като майка й ме изгони от вкъщи на Кали с 6- месечното ни бебе в деня на влизането й, за което се грижех самичък до момента в който тя беше в къщата “, разкрива Владимир.

Той признава още, че всичко, което е правил за Кали, го е правил с доста обич. „ За страдание не съумях да й оказа помощ с психическия й проблем, никой от роднините й не застана до мен! Исках да я науча и да трансформира единствено едно нещо в нея, да мисли за следствията от дейностите си и да не прави прибързани неточности, само че уви. Нека бъде щастлива! Едва ли съществува мъж, който да дава отговор на условията й за цялостно благополучие “, споделя още Владимир.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР