Да дадеш за закуска в болнично заведение кренвирш и сирене...Не

...
Да дадеш за закуска в болнично заведение кренвирш и сирене...Не
Коментари Харесай

КАК ДА ОЗДРАВЕЕШ? Вижте какво дават за закуска в столична болница

" Да дадеш за закуска в болнично заведение кренвирш и сирене...Не че не ми се е случвало. И не, че на всеки, който е бил в такова състояние също.... Но, апелирам ви “, написа възмутена на страницата си във фейсбук Ваня Василева, която е от София и има състезателен клуб.

Жената, която е състезател и явен труженик на здравословното хранене, акцентира, че рецензията ѝ е към администрациите в лечебните заведения.

„ От години съм част от този развой. Коментарът ми е към администрациите на всички здравни заведения. Не е ориентиран към лекарите, към сестрите, към помощния личен състав.

Проблемът не е в това, че имаш избор и няма да посегнеш дори. Проблемът е, че има доста, доста хора, които не могат да го създадат.

С цялото ми почитание и благодарност към лекарите и сестрите. И с безкрайното ми отвращение към системата! “, написа Василева.

Под обявата консуматори пишат, че кренвирш и сирене даже е разкош за родните лечебни заведения, които давали и по-скромни хапвания. Друг пък съпоставя менюто с това в Германия, където могло да си избираш по отношение на вяра или метод на живот.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР