Да бъдеш собственик на куче може да бъде любящо, забавно

...
Да бъдеш собственик на куче може да бъде любящо, забавно
Коментари Харесай

Всички кучета имат ли нужда от застраховка за домашни любимци?

Да бъдеш притежател на куче може да бъде любящо, занимателно и пълноценно прекарване в продължение на години, в случай че не и десетилетие или повече. Приключенията и спомените, които притежателите построяват с кучетата си, могат да продължат цялостен ​​живот, което прави притежанието на домакински любим една от най-пълноценните връзки, които евентуално ще имате. Но… може да бъде и скъпо.

Средната цена за куче е към 1400 $ годишно, съгласно неотдавна оповестен отчет. Тъй като доста кучета живеят до 15 години или повече, това може да добави до десетки хиляди долари, изхарчени през целия живот на вашия домакински любим. Следователно не е чудно, че доста хора са почнали да се обръщат за помощ към застраховката за домашни любимци.

Застрахователната лавица за домашни любимци може да обезпечи постоянна отбрана, постоянно на минимална цена за притежателя. Но в действителност ли всички кучета се нуждаят от застраховка за домашни любимци? Или просто е по-добре за по-възрастни или избрани породи? Отговорът може да ви изненада.

Ако обмисляте застраховка за домашни любимци, започнете, като получите безвъзмездна ценова оферта тук в този момент.

Всички кучета ли се нуждаят от застраховка за домашни любимци?

< p> Въпреки че отговорът на този въпрос е персонален, има безапелационни аргументи, заради които всички кучета се нуждаят от застраховка за домашни любимци. Ето три съществени неща, които би трябвало да знаете:

Кучетата са по-скъпи от котките

Кучетата нормално се нуждаят от повече медицински грижи по-често от своите котки. И това ще пристигна с етикет с цена. Първата година, в която притежавате кучето си, ще похарчите към 3200 $, съгласно Американското сдружение за попречване на жестокостта към животните (ASPCA). В съпоставяне с приблизителните $1900, които ще прекарате първата година с котката си, е ясно кое животно е по-скъпо да притежавате. ASPCA също прави оценка годишната грижа за куче на $410, а котка на $300.

Поради това има смисъл да вземете застраховка за домашни любимци за вашето куче в този момент, без значение от неговата възраст или порода. Застраховката за домашни любимци може да спести на притежателите обилни суми пари, като им възвърне разноските за визити при ветеринарен доктор, лекувания и медикаменти, които притежателите другояче биха платили напълно от джоба си. Следователно предварителното познаване на разноските за владение на куче показва по-добре преимуществата, които една застрахователна лавица за домашни любимци може да даде.

Вземете безвъзмездна оферта за застраховка за домашни любимци за 30 секунди през днешния ден.

Кучетата са на открито повече

Кучетата прекарват огромна част от живота си навън в разходки и игри в парка. Това време, прекарано на открито, колкото и потребно да е, може да носи и присъщи опасности. Ниските температури през зимата водят до опция за хипотермия, измръзване или други. Пролетните и летните месеци, в това време, внасят евентуални алергии, топлинен удар и опасения от слънцето. Просто казано, това не са огромни терзания за домашни любимци, които прекарват по-голямата част от времето си на закрито. Но защото кучетата са на чист въздух всеки ден, има смисъл да вземете застраховка за домашни любимци, с цел да покриете неизбежните разноски, които ще зародят, когато са нужни грижи.

Разходите се усилват

Въпреки че преди няколко години може елементарно да сте съумели да се справите без проект за застраховка за домашни любимци, сега това не е толкоз елементарно. Както бе упоменато нагоре, разноските за грижи за домашни любимци са високи и нарастват. В комбиниране с към този момент високите разноски за храна, бензин, облекла и заслон, може просто да не остане задоволително в бюджета всеки месец, с цел да покрие разноските за грижа за вашия окосмен другар. За да не се постанова да вършиме ужасния избор сред грижата и заплащането на други продукти, може да си коства да извършите застраховка за домашни любимци. Просто съберете разноските за осигурителен проект за домашни любимци и ги съпоставете с това, което към този момент плащате от джоба си. Ако първото е по-малко от второто, може би е време да застраховате вашето кученце.

Изводът

Застраховката за домашни любимци предлага умна финансова отбрана както за притежателите на котки, по този начин и на кучета. Но може да бъде изключително скъпо за тези, които имат кучета. Тъй като кучетата се нуждаят от повече медицински грижи по-често от котките и защото те са по-податливи на проблеми заради времето, прекарано навън, проектът за застраховка за домашни любимци може да помогне на притежателите да свързват двата края. И това е изключително преференциално в този момент, защото цените за всичко наподобяват по-високи, в сравнение с са били, и вероятностите за спомагателни нараствания на лихвите за грижи за домашни любимци са високи.

Научете повече за вашите варианти за застраховка за домашни любимци през днешния ден.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР