Да бъдеш обективен за себе си е наистина трудно за

...
Да бъдеш обективен за себе си е наистина трудно за
Коментари Харесай

ТЕСТ: Първото, което видите, ще покаже кои са СИЛНИТЕ и СЛАБИТЕ ви страни

Да бъдеш справедлив за себе си е в действителност мъчно за множеството хора. Разбира се, елементарно е да съдим другите, само че когато би трябвало да разберем кои сме в действителност и къде се крият персоналните ни мощни и слаби страни, може да е мъчно да се надигнем лице в лице с тези личностни черти и неповторими аспекти на себе си.
Положителни или негативни, странности, които наподобяват изцяло явни за някой извън, могат да бъдат най-лесно пропуснати, когато се опитаме да се вгледаме в себе си. Няма значение какъв брой сте интелигентен или остроумен - самосъзнанието е груба работа за всички нас.

За да ви помогнем да видите себе си от различен ъгъл, този личностен тест за мощни и слаби страни ви оказва помощ да разберете кои са вашите най-дълбоко скрити черти. Някои образци за мъчно забележими мощни страни включват лидерски качества, информационни умения или умения за слушане. Примери за недостатъци включват боязън от обществено говорене, компликации да кажете „ не “ или да помолите за помощ.

Бихте могли да прекарате десетилетия в психотерапия, пробвайки се да стигнете до дъното на всичките си проблеми, или можете да се отправите към някое скъпо леговище през уикенда, където дават обещание да ви дадат всички отговори. И, несъмнено, това са неща, които хората постоянно вършат, когато би трябвало да схванат себе си.

Но преди да извършите всичко това, пробвайте този безвъзмезден тест за намиране на мощни страни. Ако нямате време за водене на дневник с години и предпочитате да не се присъединявате към някакъв „ фетиш “, даващ огромни обещания, ние имаме решение, което ще ви помогне да разберете тези значими аспекти на вашата персона за момент и да ви помогне осъзнайте дали би трябвало да положите старания в личното си личностно развиване.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да погледнете фотографията по-долу и да си отбележите мислено изображението, което виждате първо. След това проверете резултатите по-долу.


Ако първо сте видели:Мъжкото лице
Силни страни:
Ако погледнете изображението нагоре и първо видите лицето на мъжа, най-голямата ви мощ е способността ви да бъдете справедливи, даже в сложни обстановки. Там, където множеството хора биха паднали и рухнали в купчина сълзи по време на рецесия, вие сте в положение да се съберете, с цел да се справите със обстановката. Ето за какво толкоз доста хора се обръщат към вас, изключително когато самите те минават през сложен миг. Вие сте мощ, с която би трябвало да се преценявате и приятелите ви го знаят.
Слабости:
Разбира се, не сте съвършени. Никой не е. Най-голямата ви уязвимост е методът, по който се откъсвате от сложни страсти и заради това нямате огромна прочувствена просветеност. Това, което преди е било тактичност за справяне, която да ви помогне да се концентрирайте в сложни моменти, се трансформира в метод на живот и ви е мъчно да свалите бдителността си и в действителност да се свържете с хората, които обичате най-вече. Имате доста усеща, само че в случай че желаете да се отървете от репутацията си на ледена кралица, би трябвало да си позволите да ги изразявате по-често пред другите.
Масата
Силни страни:
Ако погледнете изображението нагоре и първо видите масата, най-голямата ви мощ е способността ви да слушате и разбирате другите. Вие сте брилянтен в общуването и даже хората, на които им е мъчно да изразят мислите и възприятията си, намират за по-лесно да се отворят пред вас. Вие не сте лицензиран терапевт самичък по себе си, само че най-малко осем души са ви споделили, че би трябвало да се върнете на учебно заведение и да станете подобен.
Слабости:
Докато връзката е вашата мощна страна, действието е анатема за вас. Радвате се да помагате на другите да приказват за проблемите си и нищо не ви прави по-щастливи от основаването на добър демодиран лист за и срещу, страхувате се да би трябвало да вземете решение и да предприемете дейности. Всичко наподобява толкоз дефинитивно. Трябва да се научите да слушате инстинкта си и да се доверите на себе си.
Жената
Силни страни:
Ако погледнете изображението нагоре и видите дамата, седнала на стола, да чете първа, най-голямата ви мощ е вашият разсъдък. Вие сте естествено образован и обичате да прекарвате всяка опция, която имате, с цел да научите нова информация за нещата, които обичате. Това също не значи, че сте цялостен фанатик. Важното е, че откакто решите, че нещо е значимо за вас, вие вършиме всичко допустимо, с цел да станете специалист в тази област.
Слабости:
Но към момента не ходете на никое място, вие също имате своите недостатъци. Може да сте супер умни, само че можете да бъдете малко разсеяни и даже малко небрежни, когато става въпрос за неща, които не ви интересуват. И да, това може да е свързвано с всичко - от връзката ви до ежедневната ви работа. Ако желаете да поддържате благополучен и съразмерен баланс, пробвайте се да отделите на всяка област от живота си част от вниманието, което обръщате на склонността си към учене.
Стола
Силни страни:
Ако погледнете изображението нагоре и първо видите стола, най-голямата ви мощ е вашият неповторим взор върху живота. Понякога сте кадърен да решавате проблеми, а различен път сте клоунът, помагащ за облекчение на напрежението, когато другите са прекомерно уплашени. Вие сте първият, който трансформира нечия позиция и като цяло сте известни с това, че осветявате живота на хората към вас. Никой не знае какво е идващото нещо, което ще кажете.
Слабости:
За страдание не сте съвършен. Най-голямата ви уязвимост е неспособността ви да останете фокусирани върху обещано нещо за дълго. Имате страхотни хрумвания и допринасяте за всичко, до което се докоснете, само че сте известни с това, че се спасявате сега, в който загубите интерес, и за жалост, не можете да не загубите интерес прекомерно бързо, прекомерно постоянно.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР