Д-р Цветеслава Гълъбова е директор на държавната психиатрична болница Свети

...
Д-р Цветеслава Гълъбова е директор на държавната психиатрична болница Свети
Коментари Харесай

Психиатърът д-р Цв. Гълъбова: Светът наистина е полудял

Д-р Цветеслава Гълъбова е шеф на държавната психиатрична болница „ Свети Иван Рилски ".

Мисля, че светът в действителност е полудял. Ще ядем инсекти по рекомендация и гледище на изтънчените европейци,

които до неотдавна не ни даваха да се гордеем с шкембе чорбата си, щото била от карантия. Джонсън го било боязън, че Путин ще го убива с ракета. Преди два месеца в Германия разкриха скрит план за държавен прелом от превратаджии на годините на татко ми /86 скоро - да ми е жив и здрав/. Нашият инфантиняга, който люби даването на изявленията пред европски медии, направил РЕЛАЦИЯ сред корупцията и съветското въздействие у нас. Не знаех, че бг корумпетата клякат против някакви си скапани 4 хилки, които за едно същинско корумпе не стигат единствено за закуската с омари и шампанско с ядивно злато.

Някакви си наши някогашни пък към този момент не ги охранява НСО, а единствено употребяват колите - ми те горките пари за такси и бензин си нямат, дано употребяват колите.

Е, било за наша сметка, хайде в този момент да не издребняваме, че тези хорица въпреки всичко са дали от себе си " на ползу роду ". Ползата ще я забележим в миналото, " но различен път ". Едни други смешковци /смешник е специалност, освен това почтена и уважавана/ се били договорили, били мандат получили от партиите си /по един файтон хора/ дружно да се подредят в челните места на листите. Сега ще стане една свада и договарянето ще " иде у ряката ". Аз не знам що не се договорят непосредствено с банкя така и така са от един дол и да се свършва тая тъга с вървене на избори през 2-3 месеца. За останалите смешковци от лЕво и възродили се никак не ми се отваря дума.

Сигурно пропуснах доста неща, само че и единствено тези ми дават съображение да кажа, че светът е полудял. Ама пък специалност съм си избрала

За опиянчването /в директния смисъл на думата/ и надрусването /също в директния смисъл/ на българите различен път ще приказвам. Там обстановката е към този момент епидемиологична. За това съм сериозна.

Със редуциране. Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР